Камъни за повече баланс и по-малко стрес

Камъни за повече баланс и по-малко стрес
A A+ A++ A

Как определяте себе си като личност? Чувствителни и емпатични ли сте? Ако сте такава личност, то вероятно често съпреживявате емоциите и настроенията на другите. Поемането на чуждите енергии, особено ако са негативни, може да ни повлияе зле. Силно чувствителните хора обикновено се натоварват на места където има струпване на повече хора, шум.

Всеки ден общуваме с различни познати и непознати за нас хора. Не всеки е добре предразположен към нас и това ни влияе. Как можем да предпазим себе си чрез помощта на някои камъни? Има такива, за които е известно, че имат енергийна защита. Тях може да носим като аксесоар, в джоба си, да поставим в дома или офиса си.

Вижте кои са.

Аква аура кварц

Това е красив прозрачен кварц. Много мощен, за който е известно, че осигурява защита на аурата от нежелани енергии. Особено подходящ за чувствителни личности. Аква аура кварц вибрира с интензивност и действа за успокояване на духа. Камъкът помага за съхраняването на положителната енергия. Смята се, че носенето на камъка предпазва от енергийни вампири.

Хематит

Хематитът е друг камък, който абсорбира негативната енергия и я неутрализира. Това е заземяващ камък, който се свързва и изчиства коренната чакра. Хематитът помага за увеличаване на самоконтрола и дисциплината, което е полезно в определени ситуации, позволявайки ви да останете спокойни и балансирани. Този камък също така разсейва и предпазва от електромагнитните излъчвания на модерните технологични устройства, от които сме заобиколени.

#камъни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Здраве
Последно от Здраве

Всички новини от Здраве »

Акценти

Анкета

Ще състави ли правителство?