Подробности за мелето при "Маказа"

Подробности за мелето при "Маказа"

ФБ/Георги Мазнев/ГКПП Маказа - трафик и полезна информация (Makaza/Μακάζα)

A A+ A++ A

Общо четирима са приети за лечение от днешната катастрофа по главния път от Кърджали към граничния контролно пропускателен пункт (ГКПП) „Маказа", в района на момчилградското село Върхари. Това съобщиха за БТА от пресцентъра на Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) „Д-р Ат.Дафовски", където пострадалите са транспортирани.

Трима от тях са настанени в Отделението по анестезиология и интензивно лечение на кърджалийската болница. Те са деца на седем и на 12 години, и жена на 55 години. Четвъртият – момиче на 17 години, е транспортирано за лечение в Университетската многопрофилна болница за активно лечение (УМБАЛ) – Пловдив.

От МБАЛ „Д-р Ат.Дафовски" посочиха също, че към момента общото състояние на настанените за лечение при тях е стабилно.

БТА припомня, че катастрофата в района на момчилградското село Върхари бе между три автомобила с три различни регистрации, една от които румънска. Сигнал за инцидента бе подаден в 8:45 часа.

От пристигането на полицията на местопроизшествието до следобедните часове движението по главния път се извършваше по маршрут от спирка „Джебел" през Момчилград и село Градинка. Работата по изясняване причините за инцидента продължава.


#ГКПП Маказа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Акценти