Еротична звезда лесбийка влезе в Hell's Kitchen и изчерви шеф Ангелов

Еротична звезда лесбийка влезе в Hell's Kitchen и изчерви шеф Ангелов

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

27-годишна актриса от филмите за възрастни предизвика фурор в пилотния епизод на новия сезон на "Hell's Kitchen".

Макар, че основно Владимира от Бургас работи като преводач в съда в Барселона, успява паралелно да съчетае сериозната с розовата професия. През деня бургазлийката е професионалист, който превежда заплетени съдебно-криминални казуси в храма на Темида, в малките часове се впуска в горещи сцени за възрастни пред камера.

Еротичните сцени Владимира започва като на шега, като първоначално заснема любителски снимки видеа в еротична онлайн платформа. След това е забелязана от продуценти в порно индустрията, които ѝ отправят покана да продължи професионално в бранша.

Когато шеф Ангелов разбра за страничното хоби на новата участничка се изчерви и заяви, че жена му гледа предаването.

Освен това кулинарката-любителка е лесбийка и от 5 години е щастливо обвързана с жена от Барселона, с която мечтаят за семейство и деца.

Ярко розовата коса и ексцентричният вид на Владимира веднага приковаха вниманието на останалите участници и особено на 31-годишния Лъчезар Чоткин, който е готвил за знаменитости като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и целия футболен отбор на Челси в Лондон, където живее.

Двамата веднага се заговориха, а Чоткин, който е ерген и си няма приятелка, очевидно прояви интерес към освободената дама. Но когато чу, че си пада по жени и има сериозна приятелка от 5 години, ченето му за малко да падне.

#Хелс Кичън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"