Борисов към ПП от Плевен: Да знаете, че след няколко дни ще има час по математика и ще се брои (ВИДЕО)

Борисов към  ПП от Плевен: Да знаете, че след няколко дни ще има час по математика и ще се брои (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Бойко Борисов представя кандидати за кмет и общински съветници в Плевен.

Дядо ми, докторе, казваше: Три деца не са много, но три момичета са много. Да са ти живи и здрави. Така се обърна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов към кандидата за кмет на Плевен - д-р Валентин Христов.

"Лекар съм, съпругата ми - също. Нямам опит в политиката. Но това има свое предимство, защото мога да видя решението на проблемите от друг ъгъл. Нуждаем се да тръгнем по нов път. Много лесно е да посочваме проблемите, но е трудно е да се вземат
решенията", каза Валентин Христов, кандидат за кмет на Плевен.

"Аз мисля че хората разбират какво значи независим и подкрепен. Първо - доволен съм от Плевен. Стотици милиони се изсипаха за ВИК, за парка. Едни от най-големите ни приятели са в Плевен - доктори (д-р Горчев), прекрасна медицина", каза Борисов.

Винаги в Плевен си задавам един въпрос - защо сте толкова мълчаливи, уплашени, неактивини толкова много години. Вие гледате празния строеж на магистралата, избивате се по пътищата и си траете, защо бе хора? - Три години - нищо, възмути се лидерът на ГЕРБ.

"Никакво будно съзнание, да кажете, че тук са вложени милиони от нашите данъци, а нищо не се прави. Не. В София нямаше нито една спортна зала, когато станах кмет. Направихме всичките. В Пловдив - нито една. Направихме ги. Русе - по същия начин. Затова изброявам - като почнете от Сливница, та стигнете до Свиленград. Навсякъде има
зали и стадиони. И "Хемус" ще се случи. Но се случва, благодарение на моя натиск да стане, а не на вашия хъс. Щом си мълчите, значи не ви липсва", разкритикува той местния партиен актив.

Нямам лоши отношения със Спартански, но ако нямаш гръб на партия - няма как да стане. Независимият Георг Свиленски е настоящият кмет на Плевен.

"В политиката най-важна е математиката. Когато ти предстои вот на доверие, трябва да можеш да смяташ, както Чърчил го е казал." И се обърна задочно към ПП: "Да знаете, че след няколко дни ще има час по математика и ще се брои! Трябва да съберем 121!"

Относно размириците в Израел Борисов коментира - Това, което се случва в Израел е опасно. Какво ще се случи следващите часове, може да промени много неща в света.

#Бойко Борисов #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »