Гневен! Устата скочи на гей парада: Дъгата на децата откраднахте!

Гневен! Устата скочи на гей парада: Дъгата на децата откраднахте!

ФБ/Иван Динев - Устата

A A+ A++ A

Рапърът Устата гневно скочи срещу гей парада!

Изпълнителят недоволства срещу планираното за 17 юни събитие в София, което е рекламирано чрез огромни билбордове.

"Дъгата на децата откраднахте и прайда на животните, сега остава и нова Библия да напишете", заяви Устата. Първоначално към статуса беше добавил и израза "безсрамно стадо", но впоследствие го изтри. Рапърът е недоволен, че събитието е определено като "прайд". И показва информационен текст от зоопарка в Стара Загора, според който прайд е група от лъвове - най-често от 1 до 2 мъжки, обикновено братя, от 3 до 10 женски.

Иван Динев, както е истинското име на изпълнителя, е споделял, че има приятели гейове, които са прекрасни хора. "Някои от тях са травестити. Но има разлика - травеститът се облича като жена, прави шоу, съблича се и отива в мъжката тоалетна. А проблемът на джендърите е в главите им! Не са наясно с пола си, показността им е голяма и са все недоволни. Постоянно искат да се нагаждаш с тях и безумните им твърдения, нямащи логика. Противоречиш ли, казват: "Ти ни мразиш!".Не е вярно, просто никой не иска да се съобразява непрекъснато с тях!", коментира певецът и стендъп актьор.

Гей парадът предизвика напрежение и сред столичните общинари, пише "България днес". Сигнал до кмета Йорданка Фандъкова изпрати председателят на групата "Патриоти за София" Карлос Контрера. Поводът е поставени пана по спирките на градския транспорт, рекламиращи събитието. Контрера пита кой е допуснал по общинска собственост да се прави пропаганда точно на това събитие

#Устата #гей парад

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"