Слави поиска оставка на кабинета: Нова ротационна поза - 69 за Кама Сутра ВИДЕО

Слави поиска оставка на кабинета: Нова ротационна поза - 69 за Кама Сутра ВИДЕО
A A+ A++ A

Уважаеми сънародници, това е първото правителство в демократичната ни история, което всеки нормален човек би искал да свали още на другия ден. Оставка“, това заяви лидерът на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов във видео, публикувано във фейсбук профила му.

Преди малко станахме свидетели на най-неморалното и безпринципно правителство, гласувано след 1989 година. В него победи любовта – любовта към властта на влюбените крадци - от една страна, и влюбените лъжци - от друга", казва още Трифонов.

По думите му „това е нова ротационна поза 69, с която може да участваме като български политически принос към кама сутра“ и тази любовна поза, както и да я ротираш, е все едно и също. Имаме правителство, в което министрите предварително се съгласиха да уволняват и назначават незаконно в държавната администрация, да заобикалят изискванията на еврозоната и Шенген, да си направят собствено МВР, за да им е удобно за местните избори, и да пазят имунитета на Бойко Борисов, и да не нападат ДПС, коментира Трифонов.

Той добави, че има политически партии като ГЕРБ и ДПС, които са легитимирали подобен неморален кабинет със своите гласове. Дори не знам кое е по-отвратително – да си крадец и лъжец или да си такъв, който дава властта на крадци и лъжци, каза още лидерът на ИТН. Според него всъщност днес "моделът ГЕРБ се е разраснал със своя нов клон в Харвард и малко подрязано клонче, ашладисано на плажа в Росенец". Новоизбрани министри, подписали се с кръв да нарушават закона в името на властта, добавя Трифонов.

#Слави Трифонов #Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай