Най-магичните дни през юни, когато желанията се сбъдват

Най-магичните дни през юни, когато желанията се сбъдват

Рikist.com

A A+ A++ A

5 юни - опозиция на Венера и Плутон

Първият наистина благоприятен ден от този месец и от цялото лято е 5 юни, понеделник. На 5-ти Венера и Плутон ще се слеят в много благоприятен аспект – опозиция. Тези планети се комбинират добре, но не във всички области. Най-важната сфера на живота през този ден е любовта и общуването. Ще бъде много важно да се опитате да намерите сили в себе си, за да поискате прошка за някои неприятни действия, извършени назад във времето. Също така ще бъде полезно да влезете в диалог с "враговете си", за да заровите томахавката и никога да не се връщате назад към конфликта.

6 юни - денят на огледалната дата

Огледалната дата през юни винаги е добър ден за творческо развитие, опити за решаване на сложни житейски проблеми чрез думи, творчество, доброта. Агресията в този ден трябва да потъне в забрава. Както и предишния ден, на 6 юни ще бъде по-лесно да се настроите на положителна вълна. Животът на много хора ще придобие нов смисъл, а нашите цели ще започнат да се превръщат в реалност. Основното нещо е да не бързате с решенията в този ден.

7 юни - максимумът на метеорния поток Ариетиди

Този поток е неразривно свързан с нашия мироглед. Ще ни помогне да се отървем от стереотипното мислене, от проблема с липсата на цели и вдъхновение. Максимумът на Ариетидите ще има много благоприятен ефект върху желанието на хората да трансформират външния си вид, да постигнат успех в творчеството. Ще бъде чудесен ден да промените прическата си, да се ангажирате с възстановяването на енергията си чрез духовни практики, както и да се отдадете на шопинг терапия.

11 юни - Меркурий влиза в Близнаци

11 юни е един от най-важните дни от месеца. Меркурий ще влезе в Близнаци на 11-ти. Това ще отбележи началото на изключително важен период от живота ни. Тази планета ще има много благоприятен ефект върху нашата енергия, съдба и късмет, но най-важният ден е 11 юни. 11-ти ще бъде силен ден, тъй като Меркурий ще умножи положителното си влияние върху нас. Това е най-добрият ден от месеца за работа, бизнес преговори, командировки или лични пътувания. Вероятността за успех в бизнеса ще бъде изключително висока.

21 юни - Лятно слънцестоене

Друг много важен ден през юни е слънцестоенето. Това е изключително благоприятен, ако не и най-благоприятният ден от месеца. Ще бъде много добър за всякакви домакински задължения, за трансформация на външния вид, опити да се отървете от лошите навици. Производителността на повечето хора ще се увеличи значително, а настроението ще бъде просто страхотно.

28 юни е денят, в който течението на южните Делта-Аквариди ще бъде най-активно. Астролозите вярват, че този поток помага да се определят правилните цели за бъдещето. Можете спокойно да се заемете с планиране, както и да вземете важни решения, променящи живота ви. Основното нещо в същото време е да не се страхувате да се провалите. Страхът е най-лошият враг на успеха.

Източник: Една.бг

#магични дни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »