“Възраждане“ подават сигнал срещу Петков и Василев за държавна измяна

“Възраждане“ подават сигнал срещу Петков и Василев за държавна измяна

стоп кадър/ Фейсбук

A A+ A++ A

"Възраждане" ще внесат сигнал срещу Кирил Петков и Асен Василев за държавна измяна. Причината е предполагаемото синхронизиране на назначенията на шефове на служби с посолството, което Костадин Костадинов тълкува като американското, информира БНТ.

Всичко това показва, че България е завладяна държава. Най-неприятното в цялата история е, че тези чужди агенти обвиняват нас от "Възраждане". Крадецът казва дръжте крадеца. Тъй като в момента имаме на практика изчерпване на последния актуален американски проект, ПП-ДБ, може би наблюдаваме създаването на друг американски проект”, каза още Костадинов.

От "Възраждане" искат изслушване на шефовете на службите, смятат, че тече държавен преврат.

По-рано днес Радостин Василев представи пред медиите онлайн запис на Националния съвет на "Продължаваме промяната". На записа Кирил Петков обяснява, че ще "изперат" Бойко Борисов и това е част от договорката. Че правителството се синхронизира с посолствата, че председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен е казала, че заобиколи правилата за еврозоната. Също така, че докато Бойко се страхува от Гешев, ще има правителство.

#Възраждане

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници