Възраждане: България е колониална държава с лабораторни политици, създадени под влиянието на САЩ

Възраждане: България е колониална държава с лабораторни политици, създадени под влиянието на САЩ
A A+ A++ A

С декларации започна работната седмица за депутатите. От парламентарната група на "Възраждане" заявиха, че България е колониална държава с лабораторни политици, създадени под влиянието на Съединените щати. Депутатът Деян Николов заяви:

„В българската политика е пълно с много повече предатели. Предатели, които трябва да бъдат изправени пред справедлив съд и осъдени за национално предателство и държавна измяна. Българският народ има нужда от вяра, а тя може да бъде възстановена, само когато видим еничарите да понесат отговорност. Днес повече от всякога прозира задкулисният колониален режим“.

Докато Деян Николов четеше декларацията, депутатите от ГЕРБ-СДС напуснаха пленарната зала, а след това председателят на парламента Росен Желязков наложи забележка на представителя на „Възраждане“.

Манол Пейков от "Продължаваме промяната-"Демократична България" също отправи послание от парламентарната трибуна, като акцентира върху наградата на Георги Господинов "Букър" с романа си "Времеубежище".

„Патриотизмът, колеги, не е истерия. Той е спокойствие и съхраняване на личното достойнство. Както твоето собствено, така и на отсрещния. Да си патриот не означава да си татуираш Ботев и Левски на прасеца, нито да псуваш кръстно съперника от някоя съседна на нас държава по време на приятелски футболен мач. Патриотизмът, приятели е любов, а не агресия. Означава да обичаш езика си, да помагаш на съседите си“.

#"Възраждане" #Манол Пейков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"