Ако ви сърби ръката... Какво значи?

Ако ви сърби ръката... Какво значи?
A A+ A++ A

Ако ви сърби ръката, голямо значение има дали е лявата или дясната. Това предвещава абсолютно различни неща. Ако ви сърби дясната ръка, това е знак, че ще взимате пари, ако е лявата – това е знак, че ще изгубите пари.

Но ако активната ви ръка е лявата, то трябва да тълкувате това по напълно обратен начин. Тоест, ако ви сърби лявата ръка, за левичарите това е знак, че ще получат пари, а ако ви сърби дясната – това е знак, че ще трябва да се разделите с известна сума пари.

Ако и двете ви ръце ви сърбят, това е знак, че ще получите голяма сума пари. Ако ви сърби лакътят на която и да е ръка, това означава, че ще имате сблъсък с ваш стар познат.

В момента, в който усетите, че ви сърби ръката, която предвещава получаване на пари, веднага потъркайте дланта си в дърво. По този начин ще усилите ефекта и ще получите парите по-бързо. Същият ефект се получава и ако потъркате с длан откъм долната страна на масата. Тя обаче трябва да е от дърво, в противен случай само ще изгоните късмета, свързан с пари. Ако наоколо няма дърво, използвайте какъвто и да е предмет, направен от дърво - лъжица, дръжка на нож, в която да потъркате дланта си.

Ако ви сърби пръста на която и да е ръка, това е знак, че скоро ще бъдете изненадани много неприятно или ще получите много лоши новини. Ако ви сърбят коленете, ще се наложи да се молите на някой, когото не понасяте особено.

Ако ви сърби под коляното, предстои ви дълго пътуване, най-вероятно надалече. Ако ви сърби стъпало, ще заминете по работа и далече от дома си ще успеете да сключите изгодни сделки. Ако ви сърби глезенът, ще се наложи да изминете дълъг път без резултат.

Ако ви сърби прасецът, това е знак за предстояща неприятност. Ако ви сърби петата, това е знак, че ще ви се наложи да работите усилено, но резултатът ще дойде доста по-късно от очакваното.

Изочник: Съновник.бг

#поверия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »