С*кс законодателката Диана Габровска празнува рожден ден

С*кс законодателката Диана Габровска празнува рожден ден
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Нашата гордост от филмите за възрастни - изкусителката Диана Габровска, празнува днес рожден ден. Мокрещата сънищата на мъжете, а и не само, секс законодателка ще вдигне чаши, за да отбележи датата. Novinite.bg научи, че разкрепостената мадама ще отбележи събитието чрез частно парти в тузарско заведение в един от морските ни курорти.

Медията ни разбра, че гостите за рождения ден на горещата Диана няма да са много, но за сметка на това са доказани веселяци и се очаква легенди за купона да отекват дълго време.

Както подобава на звезда от нейния ранг - тя е приготвила маркови питиета и отбрани мезета, а за настроението на гостите й ще се грижи музикална икона от Гърция.

2 нейни колежки от порно индустрията от Гърция пристигат у нас, специално за тежката софра и, за да уважат своята приятелка.

Именно в южната ни съседка Диана Габровска подписа договор с продуцентска къща, която заснема розови ленти. Тя набързо стана най-гледаната там, а филмите й са топ хитове. Нещо повече - интерес към нея вече имат мастити агенти зад Океана и няма да е учудващо, ако до 1-2 години MILF-ката парафира контракт в САЩ и завладее и тамошния пазар.

ЕКИПЪТ НА NOVINITE.BG ПОЖЕЛАВА НА ДИАНА ГАБРОВСКА КРЕПКО ЗДРАВЕ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ!

#Диана Габровска #рожден ден #порно #порно актриси #порно звезда

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"