Разгеле! Ботев Пд послуша феновете - бие шута на Валентич и Балтазар

Разгеле! Ботев Пд послуша феновете - бие шута на Валентич и Балтазар
A A+ A++ A

Грандът Ботев Пловдив, най-сетне, се вслуша във воплите на бултрасите и реши да покаже вратата на Азрудин Валентич и треньора на клуба - Бруно Балтазар. Първият бе наставник дълго време, а после и съветник на боса Антон Зингаревич. Според феновете именно босненецът Валентич е бил сивият кардинал в "жълто-черния" отбор и е виновник за безумно слабия сезон. "Канарчетата" кретат на десета позиция, макар да имат бюджет, който е в топ 3 у нас.

Позорното представяне на най-стария клуб в страната доведе дотам Ботев да не успее да вземе точка в първите си 2 домакинства на новия стадион "Христо Ботев", а в последния кръг тимът бездушно падна и от Славия, с което официално загуби и теоретични шансове за бараж за Европа.

Треньорът от Португалия Бруно Балтазар ще изкара начело на отбора до края на сезона, а после е аут.

Шефовете на Ботев вече са в преговори с няколко специалисти, които да водят тима от новия сезон. Фаворити засега са Станислав Генчев, който след края на кампанията се маха от Локо Сф и Станимир Стоилов, който е свободен, но пък чака оферта от гранда Арис Солун, и само при провалени преговори с гърците ще се ориентира под тепетата.

ЕТО СЪОБЩЕНИЕТО В ОФИЦИАЛНИТЕ КАНАЛИ НА ПЛОДИВЧАНИ:

Уважаеми Ботевисти,

Съобщаваме Ви за няколко промени, които ще настъпят в нашия клуб:

- Г-н Азрудин Валентич от няколко месеца не работи пряко в Ботев (Пловдив). От 1 юни неговият договор с Клуба изтича и той няма да бъде подновен.

- Ръководството на Клуба благодари на г-н Валентич за усилията, които положи за проекта Ботев и спечелването на 3-то място за първи път от 27 години.

- Ръководството на клуба реши договорът на старши треньора Бруно Балтазар да бъде прекратен по взаимно съгласие след края на сезона в efbet Лига.

Вече работим по избора на нов треньор, който ще бъде обявен до края на сезона.

Ръководството на Ботев (Пловдив)

#Ботев Пловдив #Азрудин Валентич

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"