След лука: Посадиха тикви насред разбития тротоар на площад "Св. Неделя"

След лука: Посадиха тикви насред разбития тротоар на площад "Св. Неделя"
A A+ A++ A

Вчера от гражданската платформа "Спаси София" опитаха да накарат общината да си свърши работата и да поправи разбитите и стърчащи на всевъзможни страни плочки на площад "Св. Неделя". За целта засадиха лук насред потрошения тротоар. Явно това не е притеснило наглата администрация, която просто е накарала служители на чистотата да изскубнат зеленчуковите посеви насред центъра на столицата.

Затова днес "Спаси София" отново поде инициатива - този път засадени на централния площад са тикви.

ЕТО ОБЯСНЕНИЕТО:

Ден 4: Лукът също си замина, само натрошеният тротоар не. Затова по ваше предложение тази сутрин тиквите освен в Общината, вече са и на тротоара.

Видимата част на лошото управление на града ни са разбитите тротоари, дупките по улиците, липсата на инфраструктура в квартали като Витоша, Манастирски ливади. Невидими остават всички схеми и зависимости, които водят до ниското качество на живот.

Но ние ще продължим да осветляваме всички порочни практики. Защото София заслужава добро управление. Знаем, че силната гражданска енергия ще доведе до промени, най-вече на есен, когато ще заявим ясно, че искаме нови хора начело на града, които обичат София и знаят как да се грижат за нея.

#"Спаси София" #Спаси София #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »