ВИДЕО Какво е изневяра? Мнението на първата българка, снимаща филми за възрастни - горещата Диана Габровска

ВИДЕО Какво е изневяра? Мнението на първата българка, снимаща филми за възрастни - горещата Диана Габровска
A A+ A++ A

Много са тези, които гледат порно, но не си признават! Вероятно и вие поне веднъж в живота си сте попадали на филм за възрастни. В днешно време порнографията блика от всяко кътче на мрежата и докато едно време достъпът се случваше само по телевизиите след полунощ, то сега можете да гледате разголени дами и господа в интимни пози, когато и където си пожелаете.

Тема Табу ли е порното ще разберем от първата порно актриса в България Диана Габровска, която разбуни духовете със своята спорна професия, както и с начинанията си в политиката преди това.

Здравей, Диана! Много ни е приятно, че си наш гост днес. Тема табу ли е все още гледането на порно?

В България - определено да! В чужбина се приема за нещо съвсем нормално, хората го възприемат като стандартна част от живота. У нас моралът надделява.

Дали е моралът? Провокативното поведение е навсякъде.

Именно тук е отговорът - в двуличното държание на хората. Те няма тази смелост да заявят открито "Да, аз гледам порно и няма нищо лошо в това!”. Мисленето на българина определено е закостеняло.

Приели сме за нормално, че мъжете гледат порно, а жените - в никакъв случай. Така ли е?

Срам и неудобство! Жените се притесняват да си признаят. Дали мъжете гледат повече не може да се каже.

Само у нас ли това, че си порно актриса се обсъжда толкова ревностно?

Да, имайки предвид закостенялото мислене, това наистина се случва повече тук. Цяло предизвикателство е да се справиш с това. Действително има шушукане от страна на познати, но всичко се прави скрито. Много са смели, но никога не казват право в очите какво мислят за теб.

Промени ли се вниманието на мъжете към теб?

В социалните мрежи съм бомбардирана най-много. Постоянно получавам интересни писания. Вниманието не спира и от мъже, и жени от всякаква възраст.

Какви бяха отзивите след първия филм, който пусна?Беше голям бум! След като сървърите на платформата паднаха, това бе голям шок за нашата държава. От компанията споделиха с мен, че досега не са имали такъв срив и не са очаквали подобен интерес.

Хората винаги се интересуват от това колко изкарваш. Как стои въпросът със заплащането в тази индустрия?

Не бих назовала нешо конкретно, защото не влиза в работата на хората. Всичко е строго индивидуално, обикновено се заплаща на филм. Това е много различна професия и хората нямат ни най-малка представа за какво става въпрос. На световно ниво се знае, че порно актьорите са много добре платени и изкарват много добри пари.

Финансовата част ли беше стимулът да започнеш?

Всъщност не. Но това как съм решила да се занимавам с това е любимият ви въпрос. Никога не съм предполагала, че може да стана порно актриса.

Колко време ти отне да се съвземеш от случката с изтеклите снимки онлайн?

Това завинаги остава в теб като травма. И ще остане завинаги в мен и семейството си. В един спира да ти пука какво мислят за теб хората, защото това беше основният проблем, заедно с медийното внимание. Мъжът ми беше най-голямата упора в този момент.

Как реагира той в момента на снимките по време на филмите? Знаеш, че той присъства там.

За да стигна до там, много пъти сме водили разговори и сме го коментирали. Решението сме го взели взаимно и нямаме притеснения с това нещо.

Ти гледаш ли порно?

Да, не съм от тези, които се крият. И двамата заедно гледаме, и сама също. Разбира се, порното не се препоръчва на подрастващи, именно заради нереалистичните представи, които създава. Но, когато говорим за една дълга връзка, порното определено може да е начин да разнообразим отношенията си.

Какво казваш на хората, които смятат порното за изневяра?

Ако една жена се сърди на мъжа си, че гледа порно, вероятно е несигурна в себе си и не дава това, което половинката ѝ иска.

Как преминаха снимките на първия филм?

Емоциите бяха много бушуващи. Но се постарах да не им се поддавам и да действам професионално. Снимачният процес винаги е с различна дължина, но обикновено отнема от половин до един ден. Процесът е наистина продължителен.

Споделяла си, че мъжът ти присъства на снимките. Това притесняваше ли те в началото?

Не мога да кажа, че има притеснение. Дори съм по-спокойна, когато той е при мен. Той се занимава с неговата си работа, но винаги е с мен.

Има ли удоволствие по време на снимките или всичко е само актьорска игра?

Неслучайно се наричаме актьори. Но все пак има и доза удоволствие. Всичко зависи и от снимачния партньор. Дори е възможно да се достигне до кулминация по време на филма.

Какви граници си е поставила и не би прескочила в работата? Наистина ли мисленето на българката е закостеняло? Защо хората не си признават, че гледат филми за възрастни? Вижте продължението на интервюто ни с Диана в нашето ново видео:

#Диана Габровска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »