Аксел Стоичков е въртял стриптийз клуба в Пловдив, където можеш да го правиш с ученичка

Аксел Стоичков е въртял стриптийз клуба в Пловдив, където можеш да го правиш с ученичка
A A+ A++ A

Аксел Стоичков е задържаният във връзка с среднощната полицейска акция в стриптийз клуб "Бътерфлай" до култовия х-л Тримонциум на пъпа на Пловдив. Днес той бе доведен с белезници в районния съд в града под тепетата. Магистратите трябва да решат дали да го оставят в ареста.

Аксел е обвиняем за това, че осъществил трафик на хора спрямо две жени, едната от които на 18 г., ученичка в 12 клас, а другата на 28 г., като ги е набирал с цел използване на развратни действия чрез обещаване на облаги – престъпление по чл. 159а, ал. 2 т.6 вр. ал. 1 от Наказателния кодекс, припомнят колегите от plovdiv24.bg.

На 19 март 2023 г. в ранните часове в стриптийз клуб в центъра на Пловдив ("Бътерфлай"), е била проведена специализирана полицейска операция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив по образувано досъдебно производство по горепосочения текст. На място е бил установен и задържан 32-годишният Стоичков стопанисвал заведението, както и още няколко лица, в това число и танцьорки. Последните, след като са били разпитани, са освободени.

Установено е, че той бил предложил на две жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Едната от тях била ученичка в 12 клас. И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните действия с тяхно участие са били извършвани в специално пригодени за целта помещения - кабинки в заведението. На 19 март 2023 г. в заведението се е намирала 18-годишната жена.

По досъдебното производство са извършено множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността на Стоичков, извършени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и други.

#стриптийз #сводник #секс услуги

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Инбет Казино