Теодора Духовникова: Трудно беше да знаеш истината за Вергов и Диана Димитрова и да мълчиш

Теодора Духовникова: Трудно беше да знаеш истината за Вергов и Диана Димитрова и да мълчиш
A A+ A++ A

Известната актриса Теодора Духовникова с емоционален пост, след като бе разкрита истината - че колежката й Диана Димитрова е излъгала нагло за побой над нея от страна на Юлиан Вергоя.

ЕТО КАКВО НАПИСА ДУХОВНИКОВА:

За всички, които знаеха истината- тези месеци не бяха леки.

По принцип във всеки медиен скандал, най-яростно и най-шумно се изказват онези, които знаят малко или нищо. ( това, между другото, важи за всички настоящи медийни скандали). Онези, които знаят, винаги са по-внимателни и мълчаливи, защото във всеки такъв скандал са заровени грозни факти, които нормалните и деликатни хора се притесняват да изваждат на показ.

Безумно и безобразно беше това, което се причини на Юлиан и на близките му.

Грозна история. Надявам се, тя да върви към края си и да не попречи на всички онези жени, реални жертви на насилие, които имат нужда да ги чуем и да им помогнем.

Ето официалното изявление на Юлиан Вергов :

“Запознах се с Диана Димитрова на снимките на сериала “Откраднат живот”. Имахме близки приятелски и професионални взаимоотношения. Единственият конфликт, който съм имал с нея, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала.

Поводът беше забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете. Повярвайте ми, не искате да знаете какво видях там. И въпреки това държа да заявя съвсем ясно, че аз

никога не съм удрял Диана Димитрова,

нито е имало каквато и да било форма на физическо насилие от моя страна.

Всеки, който твърди обратното, е чисто и просто лъжец.

Всеки, който твърди, че над тридесет души – снимачен екип от изключителни професионалисти, са станали свидетели на непристойно отношение спрямо жена и нито един от тях не е реагирал, е лъжец.

Тогава единствената причина да не повдигна обвинение срещу Диана Димитрова за издевателство над непълнолетна беше, за да защитя дъщеря си и да не ѝ причинявам всичко, което щеше да последва. А за да предпазваш или защитаваш някого, когото обичаш, понякога се налага да изтърпяваш неща, които са свързани с неправда или оскърбление. С лъжи. Макар да ти идва да крещиш.

И сега искам да кажа нещо много важно:

Психическият тормоз Е насилие.

Набеждаването на невинен човек Е насилие.

Лъжливите новини СА насилие.

Злонамереното уронване на авторитета (на когото и да било) Е насилие.

Клеветата Е насилие.

Внушенията без споменаване на име СА насилие

Всяка заплаха над детето ти Е насилие.

Задължително е да сме непримирими към насилието, и то във всичките му форми. И трябва да се борим срещу него всеки ден. Всеки ден” .

(цялото изявление на Юли е по медиите днес)

#Теодора Духовникова #Юлиан Вергов #Диана Димитрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »