Бориславова: Отношенията ми с Кирил Петков винаги са били служебни и приятелски

Бориславова: Отношенията ми с Кирил Петков винаги са били служебни и приятелски
Стоп кадър/НОВА
A A+ A++ A

„Когато влизаш в политиката знаеш, че ще платиш цена. Очакваше се, че атаките ще бъдат основно по линия на политиките. Оказа се, че другите сили действат по различен начин. Така или иначе не бих пожелала на никого да минава през толкова интензивна атака“. Това каза в интервю за предаването „Тази събота“ Лена Бориславова от „Продължаваме промяната“.

По повод кадрите в медиите, на които се вижда известна близост с лидера на ПП Кирил Петков, Бориславова коментира: "На тези кадри няма от какво да се притеснявам. Един погрешен ъгъл - както ъгъла с държането на ръцете в Министерски съвет, който трябва да бъде оспорен. Дали е можело по-своевременно да оборим - можело е. Тогава нямахме този рефлекс все още. Но категорично потвърждаваме, че отношенията ми с г-н Кирил Петков са служебни и приятелски в рамките на "Продължаваме промяната" и винаги са били такива. Винаги", заяви Бориславова пред bTV, цитирана от "24 часа".

Бориславова беше началник на кабинета на Кирил Петков, когато той беше премиер. Тя не беше в листите на ПП за 48-ия парламент, но в момента е на второ място в листата на коалицията „Продължаваме промяната“ – „Демократична България“ в 24 МИР в София.

В края на февруари тя обяви, че ще съди сценаристите на Слави Трифонов за клевета и уронване на името заради „Песен за Лена“.

„Разбирам защо те го направиха – не бяха доволни от това, че са изпадаща политическа сила, че не се получиха някои от нещата, които те желаеха за присвоят в управлението. Без лоши чувства – има си канален ред. Това не е първото дело срещу телевизия 7/8 за подобни неща, няма и да е първото спечелено дело“, коментира кандидат-депутатът на ПП.

Бориславова каза още, че без да е в публичното пространство, е успяла да е полезна на партията в посока да се увеличи експертният потенциал на ПП.



#Лена Бориславова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"