Малък Тошко взриви ефира! Каза къде е снимано нощното шкафче с кюлчетата и пачките евро (ВИДЕО)

Малък Тошко взриви ефира! Каза къде е снимано нощното шкафче с кюлчетата и пачките евро (ВИДЕО)
Стоп кадър/Мартин Карбовски
A A+ A++ A

Тодор Славков, внук на тоталитарния български водач Тодор Живков, разкри в изявление за Мартин Карбовски, че къщата на Бойко Борисов, в която той беше сниман по какъв начин спи до цялостно с евро и злато шкафче, в действителност е неговата къща. “Това е моята къща. Бях се тормозил да не съм не запомнил аз еврото там ”, съобщи синът на Иван Славков и Людмила Живкова.

“Тази къща беше издигната от Управление безопасност и охрана (Пето управление н за дядо ми. Тя е на 150 метра от вила “Калина ”, където живее президента. Когато майка ми умря, се върна на Управление безопасност и охрана (Пето управление н ”, описа внукът на някогашния “първи ”. Той също по този начин се пошегува, че откакто шкафчето е негово, няма нищо срещу някой да му “върне ” наличието му. “Чаршафите, като виждам, са на Бойко ”, добави Тодор Славков.

С по-сериозен тон той изясни, че е невъзможно някой да е внесъл пачките и кюлчетата, с цел да злепостави водача на ГЕРБ и някогашен министър председател.

“Аз персонално нищо неприятно не съм видял от Бойко. Започнах да изпитвам носталгия и благосклонност към него ”, добави внукът на на Тодор Живков, чийто бодигард в миналото беше Борисов. “И аз по този начин ”, намеси се Мартин Карбовски.

“С тежката си клептомания, Бойко е като Еверест по отношение на полуидиотите, които пристигнаха след него ”, съобщи още Тодор Славков. Той призна, че при появяването на Кирил Петков и Асен Василев и групировката им на политическата сцена първо е изпитал оптимизъм. “Нямам концепция какво се случи след това обаче”, разясни Малък тошко.

#Тодор Славков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"