На косъм! Байдън пак се спъна на самолетната стълбичка (ВИДЕО)

На косъм! Байдън пак се спъна на самолетната стълбичка (ВИДЕО)
Стоп кадър
A A+ A++ A

На косъм от падане се размина президентът на САЩ Джо Байдън. Видео в социалните мрежи показва кадри от отпътуването на държавния глава след посещението му във Варшава. Той бе в Европа в навечерието на първата годишнина от началото на войната в Украйна, като преди Варшава посети изненадващо Киев. Байдън се спъна, докато се изкачваше по стъпалата на президентския самолет в полската столица и едва не падна. Той все пак се задържа на крака и се изкачи благополучно до вратата "Air Force One".

След това помаха за сбогом и влезе в самолета, отбелязва "Телеграф".

Това не е първият път, в който американският президент среща трудности при изкачването на стълби. През март 2021 година той на няколко пъти се спъна, докато се качваше на "Air Force One", но пак бързо съумява да запази равновесие. Официални лица обясниха случая тогава със силния вятър, извил се точно преди излитането на самолета.

През март 2022 година пък, малко преди да излети за Атланта, за да се срещне с лидерите на азиатската общност след стрелбата в салони за масажи, Байдън се спъна на стълбите на президентския самолет. А през юни 2022 г. той отново едва не падна на стълбата на самолета си на тръгване от Лос Анджелис.

#Джо Байдън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"