След песничките за Лена и Гълъбица Доневица “възпяха” и Киро (ВИДЕО)

След песничките за Лена и Гълъбица Доневица  “възпяха” и Киро (ВИДЕО)
Стоп кадър
A A+ A++ A

Всичко направи да набуташ татко си,

татко ти Петко да докара две тръби,

татко ти Петко, щом е тука, лесно се върви напред.

Мойто момченце, ти го ползваш като парапет.

Така започва "Песен за Киро", публикувана преди часове в официалния ютуб канал на Седем-осми. В песента се пее за бащата на бившия премиер Кирил Петков - Петко Петков, който е бил изпратен от сина си да търси газ.

Преди ден бившият заместник-министър на енергетиката от квотата на "Има такъв народ" Пламен Данаилов разказа пред Нова тв, че бащата Петко Петков бил ангажиран с търсене на доставчици на синьо гориво. "Официално е пътувал до Турция за преговори заедно с Весела Чернева - съветничка по външната политика на Кирил Петков. Летял е на държавни разноски през първата половина на миналата година", каза Данаилов. По-късно потвърди думите си пред "24 часа" и обясни, че има документ, доказващ, че бащата на Кирил Петков е минавал през правителствения VIP в посока Турция. Той обаче не уточни с каква цел е било пътуването.

Песента е кавър на "Кажи на майка си" на Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Видеото към нея са моменти от изяви на Кирил и Петко Петкови на официални събития и в тв студиа.

Тъкмо отмина туй за Лена, адски тъпото парче,

пак ни накарахте да пеем, моето момче.

Това се пее преди втория припев от "Песен за Киро", а кадрите междувременно са на Слави и Ку-ку бенд от "Кажи на майка си".

Преди месец в канала на 7/8 се появи и "Песен за Лена". Слави и колегите му обаче обясниха, че те нямат нищо общо с нея, а я били "попаднали на нея" и тя била народно творчество.

#Песен за Киро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »