Владо Карамазов в писмо: Не знам защо ме махат като водещ на Сървайвър, но Bon Voyage

Владо Карамазов в писмо: Не знам защо ме махат като водещ на Сървайвър, но Bon Voyage
A A+ A++ A

Актьорът Владимир Карамазов се обърна със специално писмо към многобройните си фенове, които са разтревожени защо той няма да води „Сървайвър“, а такъв ще бъде бившият футболист и победител в предишни формати на шоуто Ваня Джаферович, който извира от всевъзможни риалитита (заедно с жена си - Евгения Джаферович).

„Пиша това писмо, защото може би очаквате нещо да кажа. То е най-вече за феновете на Сървайвър. Всъщност – сигурен съм, че очаквате, защото през последните няколко дни ежедневието ми е подчинено на новината, че няма да бъда водещ.

Името ми е споменавано хиляди пъти дневно, а аз получих стотици лични съобщение с въпроса защо не съм водещ. Това ми показа, че съм се превърнал в нещо важно за това риалити и че съм си свършил работата по възможно най-добрия начин.

И получих голяма доза любов от вас, феновете. Но всичко си има своя край.

Наистина не знам какви са мотивите на телевизията за това тяхно решение, но съм сигурен, че са достатъчно основателни. С телевизията нямам договор, който да ми осигурява да бъда вечен водещ на Сървайвър.

Около мен в момента се случват наистина хубави неща, такива, които са може би адекватни за периода на живота ми, в който съм. Сървайвър за мен ще си остане една от много големите случки в моя живот, една от големите ми сбъднати мечти.

Всичко, което съм преживял около това риалити шоу, са големите спомени и тях никой не може да ги вземе. Сървайвър е оригиналът на всички подобни предавания и той ще си остане най-истинското и качествено риалити.

Всеки път, когато мога ще го гледам, този път като зрител и се надявам да се получи интересно състезание, в което да видим стойностни личности. А колкото до Ваня Джаферович, силно го прегръщам и му пожелавам Bon Voyage в това приключение.“

#"Сървайвър" #Сървайвър #Владимир Карамазов #ваня джаферович

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай