СНИМКИ Участничките в Ергенът 2: От Мис България, през фолк певици, до карате шампионка

СНИМКИ Участничките в Ергенът 2: От Мис България, през фолк певици, до карате шампионка
A A+ A++ A

Разбра се кои са част от участничките в новия сезон на предаването „Ергенът", което се превърна в тотален хит в първото си издание . Първият епизод от втория сезон на най-романтичното риалити у нас ще бъде излъчен в ефира на бТВ на 21 февруари от 20:00.

Участничките във формата ще бъдат общо 25, като в надпреварата за сърцето на пловдивчанина Евгени Генчев ще влязат различни жени, сред които поп фолк певици, инфлуенсърки, носителка на титлата „Мис България”.

Пианистът Евгени Генчев, който ще влезе в ролята на "Ергенът" е носител на над 15 национални и международни награди за пиано и призове. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие.

Сред разпознаваемите лица е поп фолк певицата Джия, чието истинско име е Гергана Анчева. Тя е част от популярна музикална компания, има дуети с известни наши изпълнители и се твърди, че е на 29-години.

Друга поп фолк певица, която ще видим е Крисия D – с този псевдоним изгрява на родната музикална сцена в дует с колегата си Галин. Тя също е на 29 години и е от Гоце Делчев.

Друго лице, която зрителите разпознаха е последната носителка на титлата „Мис Вселена България” 2022 - Кристина Пламенова. Блондинката е печелила и конкурса „Мис София“ през 2019 година.

В предаването участва и Айлин Бобева, която е модел, инфлуенсър и медалистка от световно първенство по Шотокан Карате До.

Боряна Лекова е другото лице, което зрителите разпознаха, а нейното занимание е инфлуенсър в Инстаграм.

Пловдивчанката Габриела Цонева също влиза в надпреварата за сърцето на „Ергенът”. Към този момент не е ясно Цонева с какво се занимава, но от снимките й в Инстаграм се вижда, че обича да пътува на почивки извън страната.

#"Ергенът" #"Ергенът" 2 #Евгени Генчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »