Джулиана Гани изби рибата! Сготви пуйка, пълнене с... пиле, шеф Манчев се счупи от смях

Джулиана Гани изби рибата! Сготви пуйка, пълнене с... пиле, шеф Манчев се счупи от смях
Фейсбук
A A+ A++ A

Шеф Иван Манчев се хвана за главата, след като разбра, че "Мис силикон 2013" – Джулиана Гани, ще гощава гостите си в „Черешката на тортата“ с пуйка, пълнена с… пиле.

"Гледам и не вярвам на очите си – от кой джоб я извади тази рецепта. Да беше напълнила пуйката с прасе", коментираше шокираният Манчев. Той се изпоти и си свали шапката, докато гледаше как Джулиана пъха като бебе обезкостеното пиле в корема на пуйката.

"Все едно да пълниш сарма с друга сарма", коментара с насмешка и гласът зад кадър.

Снимките на предаването са направени през миналата година, но епизодите се излъчват чак сега. В това издание блондинката премери сили за плакета с добрия си приятел - журналиста Антон Стефанов, бизнесмена Петко Димитров, народната певица Димана Мирчева и бившата депутатка и водеща Калина Крумова. На всеки от гостите си Джулиана направи малък подарък, но най-изненадана бе Димана - тя получи кутия със старите силиконови импланти на домакинята, които са едва по 400 кубика единия. Дали Мирчева ще си ги сложи не стана ясно.

 Джулиана Гани шокира шеф Манчев - приготви пуйка, пълнена с пиле - 2

В крайна сметка авторката на новата рецепта "пуйка с пиле" получи 40 точки, колкото събраха всички останали участници без бургаската сексбомба Калина Крумова. "Смятам, че не получих максималния брой точки заради сериозните теми, които поисках да коментираме, когато бях домакиня. Въпросите със силикона, афродизиака и ерогенните зони не ме вълнуват и затова се радвам, че не получих пълния сбор от точки", каза Крумова.

Кой от четиримата да грабне плакета реши в крайна сметка шеф Манчев. И той го даде на Джулиана.

Инфлуенсърката събра популярните гости в дома си в Пловдив, където е свила любовно гнездо с бащата на детето - Теодор, който по професия е полицай. Той също се появи на малкия екран. Теодор не обича да се изявява по медиите, но "Черешката" бе една от малкото му публични изяви. Мачото като истински кавалер помогна на Гани в приготвянето на питката, пълненето на пуйката и десерта.

 Джулиана Гани шокира шеф Манчев - приготви пуйка, пълнена с пиле - 3

Това е второ участие за Гани в "Черешката на тортата". Преди 3 години тя също въртя черпака в предаването. Тогава все още бе женена за бившия си Илиян. Двамата се вихриха заедно в кухнята, а по-късно се оказа, че са се замесили в скандал. Фирма за торти скочи на ВИП-овете, че в шоуто са представили сладкиш за свой, въпреки че бил купен от сладкарницата. Последва буря в социалната мрежа, а Гани и тогавашната ѝ половинка успяха да докажат, че лично те са приготвили диетичната торта, а не са измамили.

Снимки: Фейсбук/Стоп кадри

#Черешката на тортата #Джулиана Гани

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"