Вижте най-опасните дни през февруари

Вижте най-опасните дни през февруари
Pixabay
A A+ A++ A

Опасните дни не са непременно пълни с проблеми и сътресения. Много зависи от това как се чувствате по отношение на случващото се около вас. Добре е да сте подготвени, за да не разчитате на случайността.

10 февруари (Меркурий в съвпад с Плутон) - Първият опасен ден за февруари е съвпадът на Меркурий и Плутон, двете най-отдалечени една от друга планети, ще се слеят в съвпад на 10-ти този месец. Това означава, че те ще бъдат от една и съща страна на Земята, поради което ще влязат в битка. Според прогнозите това ще бъде много опасен ден за общуване с непознати, както и за уреждане на неща, които отдавна отлагате . Стереотипното мислене в дни като този може да бъде причина за разрушаването на приятелства или любовни взаимоотношения. Важно е да мислите със собствената си глава, а не да следвате чуждото мнение.

15 февруари (Венера в съвпад с Нептун) - Вторият съвпад за този месец е сливането на Венера и Нептун. На 15-ти те също ще бъдат в една линия със Земята, разположени от едната й страна. Възможно е в този ден да се събудим с жажда за вредни навици. Слабостта на Венера ще ни накара да не можем да се борим с тези пориви. Това прави този ден доста опасен. Нептун е провокатор, а Венера ще отслаби волята ни. Бъдете внимателни и се контролирайте, за да допуснете грешка, за която ще съжалявате.

16 февруари (Слънце в съвпад със Сатурн) - Третата специална, но и опасна връзка през февруари, ще се състои между Слънцето и Сатурн. Това също е много опасен ден, а този аспект ще събуди у нас негативни емоции, ще станем по-избухливи заради Слънцето. Сатурн от своя страна ще ни лиши от сила и увереност в собствените ни способности. В такива дни е лесно да загубите почва под краката си, но помнете, че ще бъде за кратко.

20 февруари (Венера влиза в Овен) - 20 февруари е много опасен ден, защото Венера навлиза в един от най-сложните знаци в зодиака – Овен. В това положение планетата ще остане до 15 март. Като цяло периодът ще бъде белязан от повишена агресия и проблеми в любовната сфера, но трябва да запомните, че първият ден от престоя на планетата в този Огнен знак ще бъде най-опасен. В никакъв случай не влизайте в полемика и в конфликтни ситуации, съветат от Една.бг.

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"