Новият посланик на Украйна у нас боцка вуду кукла на Путин (СНИМКА)

Новият посланик на Украйна у нас боцка вуду кукла на Путин (СНИМКА)
A A+ A++ A

Новият посланик на Украйна в България - Олеся Илашчук боцка с игла вуду кукла на руския президент Владимир Путин. За окултния ритуал посланичката разказа сама в официалния си канал в Телеграм.

„Здравейте, приятели и гости на моя канал! Казаха ми, че изглежда притежавам магически сили и дори владея така наречената "черна магия" (разбира се, всичко това е измислица), но за да се успокоя тази вечер направих кукла. Съжалявам, трябваше да скрия главата й, защото има снимка на един от нашите общи врагове, който започна война срещу Украйна. Всички вие прекрасно разбирате кой е там! Сега стигам до куклата и забивам карфица в нея... И ми става малко по-леко на душата, няма да спирам нито за секунда да си върша работата възможно най-ефективно! Нека моите приятели и познати да се посмеят, а враговете ми да се изплашат“, пише Илашчук и добавя снимка, за да покаже куклата.

 .
Telegram

На 23 декември президентът на Украйна Влодимир Зеленски подписа указ, с който назначи Олеся Илашчук за посланик на страната в България. България даде своето одобрение за изпращането на Илашчук у нас, но изглежда Киев не бърза да я командирова.

В социалните мрежи Олеся Илашчук се представя като сексолог, гещалт терапевт, хипнотизатор и оператор на професионални козметични събития, отбелязва "Телеграф".

#Олеся Илашчук

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »