Последното предсказание на феномена Вера Кочовска: Америка ще нападне Русия!

Последното предсказание на феномена Вера Кочовска: Америка ще нападне Русия!
стоп кадър/YouTube
A A+ A++ A

11 години от смъртта на феномена Вера Кочовска се навършват на 11 февруари. В края на дните си тя прави няколко пророчества за бъдещето на света, които към днешна дата изглежда сякаш се сбъдват. Още тогава пророчицата казва, че апокалипсисът на Земята е настъпил и светът се разпада, макар да не го осъзнаваме.

"Все го чакат, все го прогнозират, а той е залял вече света, прелива на улицата, влиза в къщите", често повтаряла Кочовска. "Всеки ден убиват толкова хора. Безброй са жертвите на изнудване и предателство. Всеки миг могат да те окрадат. Жените масово се отказват да бъдат майки и раждат най-много едно от децата си", казва ясновидката, която още преди десетилетие споделя, че не е оптимист за бъдещето на човечеството. Преди да издъхне, Кочовска "вижда" и войната в Русия. "Ще се разпадне на отделни държави. Америка ще я нападне. Тези нови по-малки държави ще правят опити да привличат други части от съседните бивши републики на разпадналия се СССР. Някои от тях ще търсят помощ от чужбина", вещае феноменът.

Едно от последните ѝ предсказания пък вече се сбъдна. На смъртния си одър Кочовска предсказва появата на смъртоносен вирус, който ще затрие много хора, в това число и българи. В онези времена думите ѝ звучат нереалистично, но след пандемията от коронавирус, която тотално преобърна световния ред и живота на човечеството, очевидно виденията ѝ са повече от точни.

Вера Кочовска е родена на 27 юли 1945 г. в Перник. След ранната смърт на баща си Крум тя постъпва в дом за сираци в село Кочериново. Когато пострадва при катастрофа, лежи почти два месеца в кома в Пернишката миньорска болница. След това цяла година е в гипсово корито. По това време придобива и феноменалните си способности. Тогава и очите ѝ от кафяви станали теменуженосини. След като идва в съзнание, започва да вижда вътрешните органи на хората. По-късно открива, че може да чете мисли и да чува какво ще се случи в бъдеще.

През годините е изследвана неколкократно, но необикновените способности на феномена остават неразгадани. Проф. Йошио Мичи от Токио обаче успява да регистрира с компютър нейната аура, а през 2004 г. руският проф. Андрей Брюховецки документира уникалните способности на българката чрез магнитнорезонансни томографски снимки. Апаратурата запечатва светещо поле в областта на очите и отзад на тила ѝ. Светлината е силна, напомня ореола на светците.

Докато беше жива, да се добереш до Кочовска беше почти невъзможно. Опашката от очакващите да бъдат приети винаги бе огромна. Въпреки че общуваше главно със светове, паралелни на нашия, тя бе уважавана от елита. Говореше се, че имала и лично познанство с Владимир Путин, известен с влечението си към окултизма, и дори той се прекланял пред дарбата ѝ.
Малко преди да почине от белодробен оток, Кочовска оставя своите кратки и лаконични завети към българите. "Храната – по-малко месо. Повече плодове и зеленчуци. Мисълта – най-силното нещо е мисълта, защото тя ражда, но и изпепелява. Богатство – да си видял ковчег с джобове? Или покойник, закопан с всичкото му богатство? Единственото богатство, което има човек, е вътре в главата му. И трябва да го доразвива. И сутрин, когато се събудиш, да почувстваш живота около себе си. Семейството е голяма сила, но не говоря за семейството по документ, а за истинското. Всеки човек идва със своя мисия на земята. Ти не си дошъл, за да си отидеш. Ти си дошъл, за да оставиш след себе си".

Всички завети на Вера пази нейната единствена дъщеря Деси, която не наследява дарбата ѝ, но е категорична, че усеща майка си и до ден днешен. "Понякога имам чувството, че е близко до мен. Вървя си по улицата, сякаш е зад мен – и се обръщам. И вкъщи ми се е случвало... Откакто е починала, съм я сънувала два пъти. А когато почина, го усетих. Стана ми лошо, призля ми, беше петък, брат ми се обади и каза, че вече я няма...", споделя дъщерята на Кочовска.

В апартамента в Плевен, в който гадателката до последно посрещаше хора в беда, щерка ѝ признава, че не се прибира често, защото ѝ ставало тежко. И досега Деси си спомня как майка ѝ се променяла по време на сеанс. "Дланта на едната ѝ ръка почерняваше. Едната ръка беше много студена, а другата – гореща. Когато лекуваше, кръвното ѝ скачаше над 200. Сърцето ѝ беше в състояние на прединфаркт. На електрокардиограмата се появяваше права линия, което на практика означава клинична смърт. Това, което говореха, че Господ я бил наказал и тя не вижда вече, не е вярно. Тя имаше много по-голяма сила, когато беше болна! Но не искаше хората да я виждат в това безпомощно състояние. На малко от приятелите си дори даваше да идват", обяснява дъщерята на феномена за последните ѝ дни на този свят, пише "Ретро".

#Вера Кочовска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »