Полугерманка-полуиакчанка уби двойничката си, за да инсценира собствената си смърт

Полугерманка-полуиакчанка уби двойничката си, за да инсценира собствената си смърт
Стоп кадър/YouTube
A A+ A++ A

Жена от германско-иракски произход е убила своя двойница, която е намерила в социалните мрежи, за да инсценира собствената си смърт, съобщи полицията, тъй като се появяват нови подробности за странния случай, който за първи път излезе наяве миналата година, пише немската преса.

Тялото на 23-годишната жертва е намерено в кола през август в баварския град Инголщат с множество прободни рани.

Първоначално полицията заяви, че според нея жертвата е собственик на автомобила, но на следващия ден я идентифицира като друга жена, която поразително приличала на нея.

По подозрение в непредумишлено убийство са арестувани 23-годишната заподозряна от немско-иракски произход, както и 23-годишен мъж от Косово.

Сега полицията работи по версията, че двойката е убила жертвата, след като я е проследила в интернет, защото много е приличала на арестуваната.

"Разследващите сега смятат, че заподозряната жена е искала да се скрие от семейството си и да инсценира смъртта си", се казва в изявлението на полицията.

Тя се е свързала с няколко жени, които са приличали на нея, чрез социалните мрежи и се е опитала да ги примами да се срещнат с нея, като ги е примамила с "фалшиви обещания", заяви още полицията.

Намерила е жертвата в началото на август и се уговорила да се срещне с нея на 16 август.

Германката с иракски произход и косовският мъж отишли до дома на жертвата в Хайлброн, близо до Щутгарт, за да я вземат. Твърди се, че на връщане към Инголщат двамата я измъкнали от автомобила в гориста местност и я убили, като ѝ нанесли "голям брой" рани с нож. След това заподозрените продължили към Инголщат, където вечерта тялото било намерено да лежи в колата.

Според "Зюддойче Цайтунг" заподозряната е козметичка, която примамила жертвата чрез Instagram, като ѝ предложила услуги.

И двете жени са имали "дълга кафява коса, мургава кожа и са използвали много грим", пише вестникът цитиран от dir.bg.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"