Галена напълни зала в Амстердам, як въргал развали купона

Галена напълни зала в Амстердам, як въргал развали купона
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Фолк законодателката Галена доказа, че е сред малкото родни звезди, които са способни да пълнят зали в чужбина. Тунингованата певачка гостува миналата събота в Амстердам, където превърна огромно помещение в дискотека. Мястото се оказа тясно, за да побере желаещите да се насладят на хитовите изпълнения на Галя, както е истинското й име.

Зорки очи на нашата медия свидетелстваха, че видимо отслабналата напоследък Галена е нажежила атмосферата до червено с предизвикателна сива рокля на ресни - естествено с оскъдно деколте, оставящо на въображението съвсем малко.

Купонът е бил във вихъра си, когато масов бой е поразвалил участието на чалгарката. Причината за кютека била тривиална - две жени хвърлили око на един и същ мъж и се хванали за косите. Буквално. Вместо всичко да се размине с женски искри обаче се е стигнало до суматоха, в която са се включили двете огромни компании на невъздържаните дами.

По наше инфо едната страна е била съставена от видни представители на "София-Запад" - фенска групировка на Левски София, която се слави с членове, които често се забъркват в скандали и умишлено търсят провокации.

Боят е бил доста сериозен и наетите за охрана гардове не са успели да овладеят положението. Ет защо тупаниците са се раздавали на килограм, а обстановката се е уталожила едва, когато едната компания е надделяла.

Не е ясно дали повиканите на място полицаи са осъществили арести и на участниците в мелето ще се търси отговорност.

Сигурно е друго - че балканските страсти надделяват винаги - дори когато арена е цивилизован град, какъвто е нидерландската столица.

Явно Галена се е нагледала на подобни сцени, защото часове по-късно взе участие в клуб в София.

#Галена #Амстердам #чалга #бой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »