Христо Иванов: С ПП целим първо място на предсрочните избори

Христо Иванов: С ПП целим първо място на предсрочните избори
A A+ A++ A

Разговори с „Продължаваме промяната“ ще започнем в първия възможен момент. Няма да бъде публичен процес. Трябва да изберем най-добрия вариант, за да постигнем максимум ефект. Ефектът, който целим е първото място, което да ни позволи да наложим своя дневен ред и своята визия за формиране на управление на страната.

Това заяви съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов в кулоарите на парламента.

Иванов обясни, че гласоподавателите на двете формации няма защо да се притесняват. „България трябва да излезе от спиралата от безперспективност и на липса на възможности. Очевидно е, че това без нас не може да стане“, категоричен е той.

По думите му съдебната реформа и нейното реализиране са въпрос на желание. „ГЕРБ и ДПС провалиха гласуването. Те бяха в зала, те не се регистрираха”, отбеляза той. Иванов подчерта, че волевото действие на ГЕРБ да не се регистрира показва, че те не искат реформата да бъде прекарана. „Възможно е законопроектът да мине на второ четене“, каза с надежда той.

Иванов уточни, че по отношение на листите те ще държат „да генерират подкрепа и в тях да има лидери, които ясно да мобилизират волята на хората да гласуват, за да можем да постигнем максимален ефект“. Единственото нещо, което ме интересува е максималният ефект за страната“, категоричен е съпредседателят на „Демократична България“.

#ДБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »