Участник от "Игри на волята" изяде страшен хейт

Участник от "Игри на волята" изяде страшен хейт
A A+ A++ A

Стратимир и Неделчо безспорно са едни от най-интересните и запомнящи се участници от "Игри на волята". Наскоро те стартираха подкаст в ютуб и коментарите не закъсняха.

В предаването момчетата спорят с гостенките си на тема любов, взаимоотношения и други пиперливи теми, които сами по себе си са провокативни. В първия епизод дамите бяха шест, а сред тях беше и любимката на зрителите Мирела, от последния сезон на предаването.

Очаквано, двата свята - този на мъжете и този на жените се сблъскаха. Темите за изневяра и колко трябва да е богат мъжа скараха участниците. А най-голям хейт от зрителите понесе Стратимир, който изяви твърда позиция, че бройката на жените е ключова за умението им да създат здрава и сериозна връзка.

"Мисля, че Тими намира мъжете и жените за доста първобитни, мислещи само за секс и визуално привличане. Такъв тип тема трябва да се дискутира от хора 30+"

"Стратимире ако на всеки подкаст ще обвиняваш гостите ти че лъжат, когато не са съгласни с теб не виждам смисъла от каненето им"

Това са само част от коментарите под видеото, което набира популярност в нета.

Момчетата дават възможност на всяка дама да се включи и да поспори с тях, ако искате и да го направите и вие, може да се запишете тук, за да участвате в "10 от 10 подкаст" - https://forms.gle/nCYRZvXYphUQsJoz5

Момичетата от Jenite.bg също участваха в дебатите в първа епизод на предаването и поспориха на тема "за или против изневярата".

#"Игри на волята"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"