Костадин Костадинов: Само за седмица са събрани 41 000 подписа

Костадин Костадинов: Само за седмица са събрани 41 000 подписа
A A+ A++ A

"Мина първата седмица от началото на подписката за свикване на референдум за запазване на българския лев.

Резултатът до момента - 41 000 подписа, събрани само от нашите членове и само по нашите пунктове.

Тук не влизат подписите, събирани от партньорските граждански организации, от хилядите доброволци, от предприемачи по магазини, сервизи, офиси и предприятия, от синдикатите и от чужбина. Тези подписи ще ни бъдат предавани тепърва. С тези темпове поставената цел от 500 000 подписа съвсем спокойно може да бъде постигната на десетата седмица - половин месец преди крайния срок.

Уважаеми сънародници, на път сме да постигнем историческа победа в борбата с олигархичния колониален режим в България! С общи усилия, обща победа!

Благодаря на хилядите членове и симпатизанти на Възраждане, както и на всички останали доброволци и партньори, които самоотвержено се борят да събудят волята за борба на българския народ! Гордея се с вас! Ще извоюваме свободата си и правото си на избор ЗАЕДНО!

Обръщам се и към тези, които все още не са се включили в подписката. Потърсете пунктовете ни в цялата страна и се включете в битката за запазване на българския лев! Ако във Вашето населено място няма такъв, изтеглете бланката за подписи, подпишете се и я изпратете в град София."

#Костадин Костадинов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »