Астрологична прогноза на всички зодии за 2023

Астрологична прогноза на всички зодии за 2023
A A+ A++ A

Време е да разберем какво вещае новата година за всяка една от зодиите! Затова поканихме при нас професионалния астролог Краси Кирчева, която ни разказа какво може д аочаква

всяка зодия през новата година!

Овен

Още от 22 година, до 16 май 2023 г. Овенът ще се сблъска с късмет, нови възможности и вярва в себе си. След това зодията може да очаква финансови постъпления. Сатурн в Риби означава, че е добре да инвестирам малко в духовност. Преминаването на Плутон във Водолей за Овена ще е благоприятно, защото транзита му в Козирог означаваше култ към материалното и послушанието, а тази зодия предпочита самостоятелната нотка на Водолея. Ще задълбочи някои от сегашните приятелства в зрели и дълбоки връзки. След средата на годината затъмнението ще преминат в Овен и Везни, което значи, че след юли, година и половина напред, ще има много емоционални моменти - събирания и раздели с един и други хора

Телец

С преминаването на Юпитер след 16 май ще очакват излизане от едногодишния период на разколебаване и униние, нужда от изкуства, ще дойде моментът, в който ще създадат уют и богато сервирана трапеза, която ги радва. Ще имат повече възможности за обновяване, пазаруване и материални успехи. Сатурн в Риби след началото на Март ще донесе усилие в реклама, администрация и някои възможности за пътуване в провинцията. В дългосрочен план Плутон в Козирог е благоприятен за Телците. Той ще е във Водолей и ще донесе драми с родители и семейство, ще има обидени. Още от пролетта затъмненията са вече в Овена, така че силната емоция при Телеца ще остане в миналото.

Близнаци

Близнаците ще се зарадват от преминаването на Плутон във Водолей, защото срещите с много хора, образованието ще бъдат превърнати в ценност. Юпитер в Телец ше даде година, в която ще бъдат сантиментално настроение, време е за изкуство, дизайн, всикчо визуално. Сатурн в Риби е неблагоприятно време, при което техните семейства имат изисквания към тях и ще трябва да се занимават с тях.

Рак

Зодия Рак ще си отдъхне от период, в който цялото внимание е било фокусирано върху обществата. Ще се освободи възможност за внимание към семействата. Ще дишат 20% по-спокойно. Транзита на Юпитер в ТЕлец след средата на май е добър, защото хората се ориентират повече към дома, обзавеждане, хранене, уют. Сатурн в Риби също подкрепя Раците и тази година ще утвърди техните ценности. При някои раци могат да се получат промени в тяхното служебно положение. Семейство и кариера ще бъдат противопоставени в редки епизоди, както през пролетта, така и през есента.

Лъв

Лъвовете няма да са доволни от Плутон във Водолей, защото акцентът към отделната личност сякаш ще спадне. Водолеят е обратния знак на Лъва. Това няма да се хареса на представителите на тази огнена зодия, защото ще разберат колко зависят от Интернет и представите за равенство, демокрация. Ще продължават това, което са, събиращи хората около себе си. В дългосрочен период - Юпитер в Стрелец също не е благоприятен за Водолеите и означава, че неяркото поведение ще печели внимание и материални блага. Ще се получат трудности в общуване и сферата на изкуството.

Дева

Девите ще са доволни. Ще се получи утвърждаване в грижа, производство, качество. Сатурн е при техните опоненти Рибите, затова всичко практически и качествено, което Девите ценят, тази година те ще се ползват с внимание и признание. Всичко романтично ще бъде на заден план, което успокоява тази зодия. При Девите ще се появи възможност за интерес към култура, пътувания в чужбина и духовни учения. Може да се появят рискове от драми с колеги или проблем е технологията, който обаче ще бъде кратък.


#годишен хороскоп #дневен хороско #любовен хороскоп #месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »