Украинска граничарка ядоса обществото с разхайтени СНИМКИ от тузарски дестинации

Украинска граничарка ядоса обществото с разхайтени СНИМКИ от тузарски дестинации
A A+ A++ A

Чаровна и тунингована млада служителка на Службата за гранична охрана на Украйна се оплака на медиите от преследването, което е претърпяла, след като публикува няколко снимки в личните си акаунти в мрежата. Иванна Плантовская посети други страни повече от веднъж и публикува снимки в луксозни интериори в социалните мрежи. Тя не очакваше, че изображенията ще предизвикат такъв негативен резонанс в обществото.

Известно е, че момичето започва да служи във въоръжените сили на Украйна с чин лейтенант на граничната охрана на Одеса.

След три години тя успява да стане капитан и заместник-началник на отдела. Втората позиция на Плантовская е в пресслужбата на ведомството.

И така, 24-годишната гранична служителка не взе предвид, че някои украинци остават без топлина и светлина през зимата, а нейната снимка на фона на Айфеловата кула в кожено палто и ботуши над коляното ще предизвика гняв у сънародниците.

На страницата Плантовская има и други снимки, направени не само във Франция. На тях тя позира на фона на палми и луксозни коли.

Слуховете свързват нейния успех в кариерата и начина й на живот с нейния шеф, генерал Сергей Мулу. При обиск у последния е открит колумбийски паспорт, голяма сума в долари, както и имущество в Европа.

Местните медии предполагат, че този път Мулу ще успее да се измъкне от правосъдието и само Плантовская ще бъде засегната от всички последствия от скандала.

Така от Граничната служба вече казаха пред медиите, че не могат да коментират „личния живот на военнослужещите“.

В момента всички страници на гранична охранителка в мрежата са затворени. Момичето разказа пред медиите за хилядите обиди, които са отправени срещу нея, и обеща да каже "своята истина" в бъдеще.

Превод: GlasNews

#Украйна #Иванна Плантовская #украинска граничарка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"