Нумеролог с голяма годишна прогноза: Дизел - 7 лв, хляб - 15, война близо до нас?

Нумеролог с голяма годишна прогноза: Дизел - 7 лв, хляб - 15, война близо до нас?
A A+ A++ A

При нас е Ивелина Желязкова, която е нумеролог с дългогодишен опит. Тя ще ни разкрие какво ни очаква през годината, но я обобщава като "размирна". Възможно ли е хлябът да стане 15 лв, а дизелът - 7? Ще има ли военен конфликт в близост до нас? Възможно ли е България да не лежи само на старите лаври от далечната 1994 г., а да се класира за следващото световно и до къде би могла да стигне? Гледайте!

Какво може да очаква светът през 2023 г.?

Светът ще е в числото 7. То означава, че ще израснем духовно, но това ще е следствие от много пречки и спънки. 7 е числото на осъзнаването, а рядко се осъзнаваме от хубаво и застой. Всички сме зависими един от друг и ако масово се осъзнаваме, можем да очакваме голяма промяна. Миналата година беше в числото 6. Тогава имаше много силно енергия, която не бе канализирана правилно. Видяхме какво се случи между Русия и Украйна.

Виждаме напрежение в Косово. Какво можем да очакваме?

Надявам се дане се задълбочи, но числата на Сърбия много напомнят на тези на Русия от 2022 г. Има цикличност на числата, които се въртят през определено време. Затова казват, че историята непрекъснато се повтаря и има войни и размирици.

Какво я чака България?

През 2022 г. бяхме в тройка - числото на кратките неща. В година 4 не е точно така, но може да се повтори това, което се случи през миналата година. Четворката е фалшиво число, възможно е да има повторения. 4 е и на разходи, така че ще ги очакваме в управлението.

Очакват ли се природни бедствия по света?

Докато не завърши цикъла до числото 9, вероятно ще има. Новото начало - числото 1 също е спорно, тъй като е нож с две остриета. Но хората ще с епроменят, ще започнат да се осъзнават. Ще станем по-единни и ще си помагаме. Добро развитие в тази посока можем да усетим още сега, ще станем по-добри и ще бъдем сплотени.

Какво означават понятията съдбовен път и път на сърцето?

Започва се от дата, определя се съдбовен път, първо име, второ име, път на сърцето, перидои. Пътят на сърцето се влияе от всички имена, които са по документи. Ако името се смени има 6-месечен преходен период, който ни подготвя за новата вибрация. Често, когатп сключим брак и си сменим фамилията, променяме характера си и отношенията с партньора си. Много често чрез името може да се коригира енергията в живота ни. Всичко зависи от това дали астрологът тълкува правилно.

Как се характеризират отношенията между хората, които са родени на една и съща дата?

Това означава много силна карма и мощно привличане. Тези връзки са доста силни, но и много драматични и емоционални, което ги прави много трудни. Ако числата са различни това значи, че връзката ще бъде спокойна. Много дами идват пр мен, за да им помогна да си изберат партньор с помощта на нумерологията. Казвам им дали човекът е подходящ или не.

Какво можеш да кажеш за войната в Украйна?

Конфликтът започна в период на продължение, което означава, че ще продължи още дълго. Надявам се да приключи скоро, но развръзката се очаква да е през 2024 г.

И за пандемията се надявахме да приключи бързо. Какво можем да кажем по отношение на здравето през 2023 г.?

През 2019 светът беше в тройка. 3 отговаря на вирус, който продължава до следващия цикъл на 4. Имаше и известна заблуда около цялата обстановка, имаенно заради числото 4. През 2022 г., когато бяхме в 6 би трябвало да сме уредили проблемите със здравето. През новата година ще погледнем здравето откъм психологичния му аспект. Ще има депресии и паник атаки. Ще трябва да обърнем внимание на психиката си. Но нека не забравяме, че психиката е свързана и с физическото ни здраве.

Какво можеш да кажем по отношение на семействата? Очакват ли се повече бракове и деца?

Като цяло, тази сплотеност, която ни очаква ще бъде т трудности. Ще ни се наложи да мислим за неща, за които досега не сме се замисляли. През 2026 г. можем да очакваме заветната единица, като година по-рано ще настъпят доста промени, които ще доведат до нея. Ще очакваме промени в управлението, ще станем свидетели на технологично развитие.

Да си поговорим за числата в личен аспект. Какво казва любимото ни число за нас?

Вероятно това число се съдържа някъде в хороскопа ни и оказва влияние. Например числото 3 е много хубаво число, носи късмет. От значение е номерът на улицата, на която живеем, етаът и апартаментът - гледа се целият адрес. За фирмите е важно на кой номер ще бъдат основани.

Страшно ли е наистина числото 13?

Ако ни се падне на адреса означава мого разходи. 13 е кармично число, което ни дава различна карма - то се гледа не само в датата, но и в съдбовния път. Може да значи драма с родители или ранна загуба на близък, властен родител или друг тип емоционални отношения с близък.

Какво още научихме за числата вижте в новото ни видео

#годишен хороскоп #дневен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »