ВИДЕО Ето защо им викат "донори"! Моторист засне как изминава пътя Несебър-Бургас за 13 минути с 300 км/ч

ВИДЕО Ето защо им викат "донори"! Моторист засне как изминава пътя Несебър-Бургас за 13 минути с 300 км/ч
A A+ A++ A

Същинско камикадзе с мотор измина пътя и 35-те км от Несебър до Бургас за 13 минути. При позволена скорост от 80-90 км/ч той поддържа около 260-270 км/ч, а в един момент минава и 300 км/ч.

„Разбирам, че на човека това му носи голяма тръпка, но се чудя дали не си дава сметка, че застрашава не само своя живот, а и този на много невинни участници в движението“, пише на колегите от Флагман.бг читателят Георги Георгиев, който изпратил клипчето.

Видеото е заснето навръх Коледа. Мотористът на няколко пъти се разминава от удар, вероятно смъртоносен, с лек автомобил. Край кръговото на Ахелой дори спира за кратко, за да изчака двама приятели, които поддържат почти идентична скорост.

Стана ясно, че безумецът е 27-годишен бургазлия, който до този момент е имал съставени единствено актове за дребни пътни нарушения.

По информация на колегите от Флагман.бг в момента той давал показания в полицията, а малко преди него са разпитани и двамата му приятели, които са го съпровождали в лудата надпревара от Несебър до Бургас.

Водачът на мотора, който се самозасне да препуска с безумна скорост в натовареното движение по четирилентовия път навръх Коледа, ще бъде предаден на прокуратурата.

После мотористите хич да не се чудят и да се обиждат, когато да им викат "донори". То не, че с тази скорост и това ще става от тях...

ГЛЕДАЙТЕ СТРАШНАТА ИЗЦЕПКА НА МОТОРИСТИТЕ ТУК

Забележка: Снимката е илюстративна

#мотористи #Несебър #Бургас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »