Мото Коледа за десети път във Велико Търново

Мото Коледа за десети път във Велико Търново
Здравка Маслянкова/БНР
A A+ A++ A

Мотористи с добри сърца се съберат за десета година във Велико Търново. С костюми на Дядо Коледа те ще направят своето мотошествие за Рождество в старопрестолния ни град. За първи път ще бъдат придружавани от автобус, в който ще пътуват деца от социалните институции. Набраните от деня средства ще бъдат дарени за лечението на болно момиченце и баща, който се бори с тежко заболяване, предаде БНР.

Благотворителното шествие Дядо Мото Коледовци започва във Велико Търново преди десетилетие и непрекъснато увлича все повече мотористи, за да бъде доставена радост на децата от социалните институции, споделя бащата на две деца и общински съветник Георги Недев:

„Честита Коледа! Правим го за пореден път, преди всичко да видим същите усмивки, които видяхме и преди години. Наистина се получава. Голям интерес привличаме към инициативата. Това, което ще раздадем на децата, е лакомства, дарени от наши спонсори, приятели и Община Велико Търново“.

Ентусиастите мотористи се подготвят да зарадват децата на Рождество в неравностойно положение:

„Да покажем една подкрепа. Да покажем, че и ние сме добри, че и ние го можем. Да зарадваме децата, да им покажем малко радост“;

„Включваме се, за да можем малко да допринесем за усмивките на Коледа“;

„Помагаме на тези в нужда. Мотористите да се съберем и да направим нещо добро за децата“.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"