Дзами и Дениз Хайрула: Трябва ли подаръците за Коледа да са скъпи

Дзами и Дениз Хайрула: Трябва ли подаръците за Коледа да са скъпи
A A+ A++ A

Дениз Хайрула и Дзами се изправиха един срещу друг, за да ни изясят темата относно подаръците! Трябва ли коледните изненади, които правим да бъдат скъпи или е достатъчно да бъдат поднесени от сърце? Гледайте и ще разберете!

Кой е най-смисленият подарък, който сте получавали?

Дзами: Май четка за зъби!

Дениз: О и аз! Имах рожден ден лятото. Попитаха ме какво искам и аз им казах да бъде нещо, от което имам нужда. Приятелката ми ми подари четка за зъби, защото моята се беше развалила.

Кой е най-скъпият подарък, който сте получавали?

Дениз: Аз съм скромно момче. Подаръкът беше кола, но не много скъпа.

Дзами: Не знам какво да кажа. Жените също подаряват скъпи подаръци. Скъп е, но ще си остане за мен.

Дениз: Когато съм влюбена и когато обичам някого, постоянно си мисля какво да му подаря. Когато ми каже от какво има нужда, аз започвам да търся от къде да му купя и да го изненадам. Последно подарих торта за рожден ден, както и украса. Направих голяма изненада.

Трябва ли да се подаряват скъпи подаръци?

Дзами: Ако имаш възможност, да!

Какво искате да получите за Коледа?

Дениз: Аз пак имам нужда от кола. Сега има една кола, която трябва да връщам, хаха.

Дзами: Никога не съм правил подарък, който да си взема обратно! Подарих кола, но не съм си я искал. С дамата вече не сме заедно. Случвало ми се е да ми връщат подарък, но не мога да се сетя какво беше. Имал съм само една дълга връзка от 9 години и когато се разделихме тя ми върна нещо.

Дайте няколко идеи за подаръци.

Дениз: Аз обичам използваеми подаръци, които да са практични Не обичам сувенири, защото са непотребни. Изберете нещо, което дамата иска. Страхотен подарък е и този под формата на изживявания, но трябва да отговаря на интересите на човека.

Дзами: Съгласен съм с това да подариш нещо практично и от което някой има нужда. При мъжете има фундаментален проблем при мъжете - трудно ни е еда си купуваме дрехи и други битови неща. Много е готино жената до мен да знае от какво имам нужда и да ми подари нещо от тези неща.

На кого ще купите подаръци тази година?

Дениз: Аз ще взема на моето семейство, на част от приятелките ми на още няколко човека, може би. Дзами, ти ще ми вземеш ли?

Дзами: Аз ще подаря на тези хора, които ми подарят на мен.

Има ли значение какви са подаръците в различните етапи на връзката?

Дениз: За мен няма значение. Аз не съм правила много скъпи подаръци. Често са по-сантиментални. Случва се да влизам в магази и да гледам и мтжките неща, за да нму взема нещо. Правила съм романтични подаръци, но при жените е по-различно.

Дзами: Вие очаквате романтичните жестове от нас, но те се типични за вас. В началото на връзката никой не прави подаръци, което е правилно. Сантименталните, малки подаръци са ок. Тези, които правят еднотипни подаръци ги подаряват се цел. Не съм правил подарък, за да спи някоя жена с мен. Най-готиното е да покажеш, че познаваш човека и да усети той вниманието ти. Ние дори внимаваме повече от вас жените.

Какви романтични жестове сте правили?

Дениз: Аз се сетих за 3 неща. Бях написала "обичам те” с рози, със свещи - банално, но много готино.

Дзами: Аз, ако видя такова нещо, ще избягам. Напомня ми за вещерски ритуал.

Дениз: Подарявала съм преспапие със снимки и снежинки. Н наех какво друго, човекът си имаше всичко и реших да е нещо романтично.

Дзами: Влизал съм готов с панделка. Мъжете ги разбираме нещата - сваляш панделката и започваш!

Каква е ролята на жената и каква е ролята на мъжа?

Дзами: Аз нямам нищо против да свърша цялата домакинска работа и го правя. Единствено не обичам да готвя. Трябва да има баланс.

Дениз: Бих се научила да готвя, заради мъж. Много обичам да мия чинии - успокоява ме.

#Коледа #Jenite.bg и Peika.bg #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"