Нов удар за Слави: Лице на ИТН се отлюспи, отиде в БСП

Нов удар за Слави: Лице на ИТН се отлюспи, отиде в БСП
A A+ A++ A

Едно от лицата на „Има такъв народ” в Пловдив, по време на върха на славата и изборните им резултати, направи политически трансфер. Ивайло Василев от ИТН скочи в БСП, като вече дори притежава членска карта, съобщава trafficnews.bg.

Адвокатът участваше в организирането на изборите под тепетата от квотата партията на Слави Трифонов. Той бе председател и зам.-председател на 16 РИК на два поредни вота. Освен това Василев бе един от общинските координатори на ИТН под тепетата. Той напусна през април партията, но явно взорът му в политическата кариера го е накарало да търси реализация в други политически проект.

Така той е попаднал в БСП, като преди дни той е бил представен от председателя на Градския съвет под тепетата Иван Петков – Бебето. „Надявам се като юрист да имам възможност с моята експертиза да допринеса за развитието на организацията. Вярвам, че само справедливият и социален закон ще ни направи свободни”, пише той в профила си във Фейсбук.

Дали Василев отива при социалистите по убеждение, или интереси – трудно може да се каже, все още. Факт е обаче, че той отива в организация, която много наподобява ИТН с масово напускащи хора. Разликата е, че БСП са парламентарно представена партия, поне засега.


#Слави

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »