Емили Тротинетката с още едно гадже и "успоредна" връзка

Емили Тротинетката с още едно гадже и "успоредна" връзка
Инстаграм
A A+ A++ A

Някои ще кажат "Содом и Гомор", други ще кажат, че е просто въпрос на избор. Става въпрос за връзките на една от най-популярните нетрадиционни двойки у нас - Емили Тротинетката и Тихомир Рангелов.

Двамата преди време, още когато Тихомир беше Мелиса, говориха открито за полиаморията. Става въпрос за емоционални връзки с повече от един човек. Такава всъщност Тихомир вече има. За това той призна пред Мъци, където разкри, че става въпрос за моделка от Варна.

Е, и Емили не остана по-назад и обяви в профила си в Instagram, че започва да води паралелна връзка. "Изключително съм щастлива, че вече не сме двама, а сме трима! Изключително съм радостна, че се намерихме с теб, Елизабет", написа тя под снимката по-долу.

Връзката с Тихомир обаче не остава в миналото, тя просто е "успоредна". "Тихомир и Елизабет са всичкото ми в живота", допълни Емили.

Наскоро Емили шокира и с политическо откровение. Първо ще припомним, че тя беше привърженик на десните партии у нас. Е, това е в миналото, а тя дори призова за връщането на... комунизма! Причината за това обаче не е от традиционните, които сме чували от по-възрастните хора, а в ... гостуването!

"Примерно ако по онова време пожелая да отида при някоя приятелка на гости, тя винаги ще ме приюти в дома си, а няма да ме праща да спя на хотел, както днешно време", оплаква се Емили, пише Vbox7.


#Емили Тротинетката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »