Мис България 2022: Мечтая да стана като Александра Богданска

Мис България 2022: Мечтая да стана като Александра Богданска
A A+ A++ A

Мис България 2022 - Александра Кръстева ни беше на гости, за да си поговорим защо се изсипва толкова хейт върху всяка българска миска, както и какво я е довело до конкурса и какви са плановете и за след това.

Здравей, Александра! Какс е чувстваш, след като стана новата Мис България?

Вече съм по-скойна, много съм щастлива. В началото беше каша, изобщо не го очкавах. Не можах да повярвам, че чувам моето име. Разплаках се, защото по принцип нямам самочувствие и не вярвам в себе си. Не съм се имала за нещо повече от другите.

Защо всяка мис България е подложена на такъв хейт?

Като цяло хората са много злобни. Седят пред компютъра и бълват помия. Не знам дали е завист, но короната определено тежи особено с това нещо. На живо не са толкова смели, а след като отвориш профилите им, става ясно що за хора са.

Четеш ли коментарите?

Преди конкурса изобщо не се бях замисляла, че ще има коментари. В началото ми беше любопитно какво пише за мен. Не ми стана приятно, но вече съм свикнала с този факт. Няма как да променя мнението на хората.

Какво е отношението ти към корекциите и разрешени ли са в тези конкурси?

Няма такава забрана, пък и те са навсякъде около нас. Няма нищо против, всяка жена може да се подложи на нещо такова, ако изпитва нуждата да го направи.

Би ли се подложил на пластични корекции?

Всеки човек си намира косур. Не си харесвам носа, но не бих легнала под ножа. Най-вече ме спира това, че ме е страх, но и не искам да се променям.

Какви бяха изискванията към вас и как протича конкурсът?

Не са имали определени изисквания. Наблюдаваха начина, по който се държим, гледаха нашето възпитание и определено изпъкнах пред някои от участничките. Подготовката започна в Банско с репетиции и реклами на хотела, както и на хранителни добавки. Ходихме до Велинград и Пловдив, след което се върнахме в София за генерална репетиция. Тогава, за първи път пробвах банските.

Каква си ти извън светлината на прожекторите?

В момента съм първа година студентка по архитектура. Обичам да рисувам и математиката ми върви и затова реших да се насоча към тази специалност. Много емоционален човек съм - смея се, плача, много обичам да помагам на приятелите си. Но пък много лесно се доверявам на хората и след това се разочаровам.

Каква искаше да станеш, когато беше малка?

Мечтата ми беше да стана модел. Майка ми не беше много съгласна, заради славата, която се носи за тази професия. Заради конкурсите съм поставила университета на второ място и затова малко се притеснявам.

Има ли мъж до мис България и какви мъже харесва тя?

В момента няма мъж до мен. За мен е важно той да е добър и съобразителен. Важно е да имам доверие в него. Имам чувството, че добрите момчета са изчезнали. Но вярвам, че ще срещна специален човек.

На кои жени от публичното пространство се възхищаваш?

В България, единствената жена, на която се възхищавам е Александра Петканова. Харесва ми, че е истинска, естествена. Бих искала да тръгна по нейните стъпки и да стана инфлуенсър.

Жените или мъжете изразяват повече хейт?

За съжаление жените. Според мен те просто имат проблеми и трябва да си ги изкарат върху някого. Другата причина е завист. Все повече се плюем помежду си.

Какво си пожела мис България за коледа? Кой е мъжът, който би наградила с титлата Мистър България? Би ли оставила архитектурата в името на моделската кариера? Гледайте новото ни видео, за да разберете!

#"Мис България"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »