Скандален случай от Свиленград: Директорка на градина е в болница след нападение

Скандален случай от Свиленград: Директорка на градина е в болница след нападение
A A+ A++ A

Скандален случай от Свиленград. Директорката на детска градина „Слънце“ е в болница със счупена тазобедрена става след нападение от родител. Бащата обаче отрича, че я е ударил, а прокуратурата разследва случая. Стана ясно и че има повдигнато обвинение срещу родителя за средна телесна повреда.

На директорката Дора Чанкова е направена операция в „Пирогов“. В следващите дни жената ще бъде изписана, съобщи bTV.

Свидетели на нападението разказа, че бащата е мислел, че детето му е инжектирано с нещо и бито. Една от учителките е видял как той удря директорката и тя пада на земята.

„Инцидентът става на входната врата. Аз бях неволен свидетел, бях зад вратата. Бащата беше клекнал и питаше детето кой го е инжектирал, при което му бе обяснено, че такова нещо няма как да се е случило. Бащата се изправи и нанесе удар с лявата ръка върху дясната буза на директорката, при което тя падна“, каза Златка Иванова, учител в детската градина.

Бащата на детето Красимир Вучков отрече да е нанасял удари. Той заяви, че е отишъл да зададе въпроси.

„Категорично не съм удрял директорката. Нямам причина с нея да се саморазправям. Вратата ми я отвори виновничката за побоя. Аз исках просто отговори. Защо е инжектирано детето ми в деня, в който е и бито, в който се е напикало, в който е и заплашвано. Не съм отправял и някакви обидни думи към нея. Жената не беше на земята, беше права. След което дойде линейка и я изкараха през задния вход. Дали може жена на 55 години със счупен таз да е права? Съмнявам се в това нещо. Искрено съжалявам, ако някой съм обидил с въпросите си, но според мен това беше инсценирано. Разбирам, че е общинска съветничка, обаче цялото това нещо го виждам като опит да се запуши устата на всички институции, с цел че съм ходил да търся справедливост относно един побой над дете, което с нищо не ги е провокирало“, заяви баща на 3-годишния Кристиян Вучков.

Директорката обясни, че е направено всичко, за да се установи имало ли е побой над детето. Тя категорично заяви, че такова нещо не се е случило.

Кметът на общината Атанас Карчев каза, че са проверени камерите в детската градина. Той добави, че няма политически елемент в случая, а жената е служител в градината над 20 години.

#детска градина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"