Внимание, шофьори! Емили Тротинетката вече е Емили Моторетката!

Внимание, шофьори! Емили Тротинетката вече е Емили Моторетката!
A A+ A++ A

Средата на ноември дойде и докато шофьорите на автомобили сменят гумите със зимни, Емили Йорданова сменя направо МПС-тата! Тя вече няма да е Емили Тротинетката, а Емили Моторетката.

За тази тревожна за шофьорите новина сигнализира половинката на Емили, Тихомир, който направи специална публикация в Instagram по темата.

„Внимавайте на пътя! Емили смени тротинетката с мотор“, написа Тихомир и добави усмихнато емоджи. Няма как да не ни изненада този позитивизъм от страна на културиста, тъй като именно той изглеждаше невероятно притеснен от предишните инциденти на пътя с Емили.

Знайно е, че тя неведнъж влезе в новинарския поток, като черешката на тортата беше падането ѝ на Околовръстното на София в дъждовен ден. Тогава тя прие изпреварване със 100 км/ч. падна и само чудото я спаси от нещо повече от охлузвания.

А че двойката си е взела мотор, стана ясно във видео на Мъци, в което Тихомир и Емили признаха, че тротинетките са в миналото и вече са фенове на по-мощните двигатели на две колела, отбелязва vbox7.

Въпреки очевидното надграждане в посока конски сили обаче, Емили и тогава каза, че мечтае за нещо по-мощно от вече наличното.

Въпреки това обаче Емили обеща да спазва благоприличие на пътя.


#Емили Тротинетката #Емили Моторетката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"