Трикове за пътуване до  Йордания с влогъра Виктория Данева

Трикове за пътуване до  Йордания с влогъра Виктория Данева
A A+ A++ A

Отправяме се на вълнуващо пътешествие, което ще ни отведе до далечна Йордания, а след това ще ни закара на road trip аз Европа.

Нашата гостенка Виктория Данева постоянно е на път и открива все по-впечатляващи кътчета, за които разказва в своите канали в социалните мрежи. Как организира своите пътешествия и кои са любимите ѝ кътчета? Гледайте нашето ново видео!

Здравей, Вики! Много сме развълнувани, че си при нас! Разбрахме, че днес си качила първия си влог. Разкажи ни малко повече!

Всъщност видеото е общо, на мен и на моята приятелка, с която често пътувам. Понякога ще публикуваме от отделни влогове, когато пътуваме самостоятелно.

Как се роди любовта ти към пътуването?

Не мoга да кажа, че се е зародила много отдавна или от родителите ми, когато съм била малка. Общо взето стана по вина на Instagram. Първото място, което много ме запали по това да пътувам беше Тасос в Гърция. Обожавам морски дарове и когато отида там коремът ми се превръща в морското дъно. Има страхотни плажове.

Какво най-много те привлича на дадено място?

Не ми пречи да ходя на много популярни места. Понякога се ядосвам, че когато има много хора не мога да си направя хубава снимка. Но за този проблем има два варианта: Или отиваш много рано сутринта, или премахваш хората чрез програма.

От къде най-често черпиш информация за своите пътувания?

Проучванията ми отнемат доста дни. Не успявам да намеря нужната информация в български блогове. Търся предимно в блогове на чужденци. Там намирам доста тънкости. Винаги аз съм организатора на всяко пътешествие. Дори се пошегувах с моята приятелка, че ще създадем туристическа агенция.

Кое е следващото пътуване, което планираш?

След две седмици заминавам за Букурещ. Това е втори опит за нас, тъй като първият път, в който щяхме да пътуваме до там, получих хранително натравяне и не успяхме. Екскурзията ще трае 4 дни. Планирането ми отне около два дни. Проучих доста подробно Терме Букурещ, където ще ходим, за да се подложим на различни козметични процедури.

Гледайте новото ни видео, за да разберете как се организира пътешествие до Йордания и от какво се е впечатлила Виктория там!


#Peika&Jenite YouTube #Jenite.bg и Peika.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »