Мария Бакалова стана посланик на "Sofia Open 2022"

Мария Бакалова стана посланик на "Sofia Open 2022"
Facebook/Maria Bakalova
A A+ A++ A

Мария Бакалова е звездното последно попълнение на отбора посланици на турнира по тенис „Sofia Open 2022“.

Българската актриса за първи път влиза в такава роля и прави дебют в света на спорта.

Номинираната за „Оскар“ Бакалова записа специално видео в Рим за всички, които ще споделят емоцията покрай седмото издание на турнира от категория ATP 250 в „Арена Армеец“ от 25 септември до 2 октомври.

“За мен е чест да приема мисията да бъда посланик на Sofia Open 2022. Искрено се вълнувам, че тази година наистина много талантливи световни звезди ще посетят родината ни, а ние ще може да се насладим на техните мачове.

В родината на корта се завръща големият Григор Димитров. Ще играят също невероятните Димитър Кузманов и Александър Лазаров.

Международните участници не само ще могат да видят с очите си красотата на София, а и очакват среща с една от най-любимите си публики – българската.

Една седмица тенис шоу за българската публика. Мачове от най-високо ниво, но и време, в което цял свят ще гледа към София. Гейм Сет. Мач. „Sofia Open“. Време е за тенис“, каза във видеото българският представител в Холивуд и световното кино Мария Бакалова.

За ролята на Тутар Сагдиев във филма „Борат 2“ тя заслужи номинация за „Оскар“, БАФТА и „Златен глобус“ и стана първата българка, номинирана за престижните отличия.

Последните месеци Бакалова изгря отново на големия екран в черната хорър комедия „Убийствена игра" (Bodies Bodies Bodies), а също така е част от лентата на Marvel „Пазители на Галактиката 3“ като озвучава съветското куче Козмо.

По-рано тази година участва в ансамбловата комедия „Балонът“ на Джъд Апатоу, предстои ѝ и премиера на приключенската комедия „Меден месец“, филмът Fairyland, продуциран от дъщерята на Франсис Форд Копола – София и Unfrosted: The Pop-Tart Story - първият режисьорски опит на комика Джери Сайнфелд.

Сега Мария Бакалова продуцира и участва в новия български филм „Триумф”. Любопитно е, че в него тя си партнира със своя близък приятел, ментор и продуцентски партньор Юлиан Костов, както и с друг посланик на тенис турнира – Юлиан Вергов.

Мария Бакалова е последното и суперзвездно попълнение на отбора посланици на Sofia Open 2022, където влизат Цветана Пиронкова, Поли Генова,  Маги Джанаварова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов, Йордан Йовчев, както и австралийската тенис легенда Пол Макнами – бивш №1 в света и носител на пет титли от „Големият шлем“ на двойки.


 

#Мария Бакалова #Sofia Open

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »