Глобиха проститутка с 1000 лева

Глобиха проститутка с 1000 лева
A A+ A++ A

За административно наказание "глоба“ за 31-годишна жена, получавала нетрудови доходи чрез проституция, съобщиха от пресцентъра на Районен съд-Варна. 

Деянието, наказуемо по чл. 329, ал. 1 от НК, е осъществявано нееднократно за времето от 31 януари до 14 март тази година. През този период неведнъж подсъдимата е била засичана в следобедни часове да предлага сексуални услуги на клиенти в района на стария път Варна - Бургас. От справки по делото се установява, че през това време за подсъдимата липсват данни за регистрации като безработна, относно сключени трудови договори, за внасяне на самоосигурителни или здравни осигуровки.

Само през посочения период органите на полицията са връчили на подсъдимата общо 4 предупредителни протокола да не извършва подобна дейност. Като пълнолетно работоспособно лице тя не се е занимавала с общественополезен труд, като същевременно чрез проституция си набавяла нетрудови доходи по неморален начин. При последния конкретен случай от 14 март т. год., подсъдимата била хваната да предлага сексуална услуга на клиент в спрян автомобил по черен път в местност "Крушките“.

31-годишната жена е с чисто съдебно минало. По внесено от прокуратурата постановление и направено предложение тя да бъде освободена от наказателна отговорност с налагане на административно наказание, съдът й наложи глоба в размер на 1000 лева.  Решението на Районен съд – Варна подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"