Известна ясновидка предрече изхода от изборите

Известна ясновидка предрече изхода от изборите
A A+ A++ A

Ще настъпи затишие на политическата криза в България след предсрочните парламентарни избори. Това предрича известната ясновидка Веска Ковачева от Джулюница.

Пред „Борба“ тя коментира какво предстои в страната и по света в близко бъдеще.

Гадателката, до която се допитват редица политици и други популярни личности, е категорична, че вотът на 2 октомври ще премине с ниска избирателна активност, защото хората са изморени от гласуване, разочаровани от безизходицата и се колебаят кои партии да подкрепят.

„Ще има коалиционно правителство. Първа политическа сила ще е ГЕРБ. След нея ще е „Продължаваме промяната“, а трета ще е формацията на Стефан Янев. Този човек има силна кармична връзка с България. После се нареждат ДПС, „Демократична България“ и „БСП за България“.

На границата са „Има такъв народ“, но все пак ми се дава, че ще влязат в парламента“, прогнозира Веска.

Врачката посочи, че новият министър-председател ще бъде излъчен от партията на Бойко Борисов, но няма да е самият той. Това ще предизвика протести на жълтите павета, но негодуванието на хората бързо ще отмине.

„Народът го очаква трудна зима. Проблемът с газа ще се реши, но с цената на много преговори. Инфлацията ще продължи до расте, но към края на тази година ще затихне“, успокои Ковачева.

В световен мащаб ясновидката предрече, че скоро ще бъде сложен край на войната в Украйна. Русия ще се оттегли, след като се намеси турският президент Реджеп Ердоган. По думите й неговата дипломатичност ще изиграе ключова роля за въдворяване на мир.

„Виждам, че във Франция и Великобритания ще има терористични атентати. САЩ пък ще ги застигнат природни катаклизми. През ноември ще се събудят три вулкана. Един от световните лидери ще почине. Ще излязат на бял свят значими исторически ценности“, допълни Веска.

 

#ясновидка #предсрочни парламентарни избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »