Белобрадова: БНТ са една координирана група миньони, ръководени от злодей

Белобрадова: БНТ са една координирана група миньони, ръководени от злодей
фейсбук
A A+ A++ A

Екс депутатката Елисавета Белобрадова изрази мнението си по вчерашния опит за скандал, свързан с името на Лена Бориславова и вече бившия премиер Кирил Петков.

Ето какво публикува тя в профила си във Фейсбук: 

Изглежда, че БНТ не просто е с неподходящ, компрометиран директор. Там започнаха  да се случват неща, които могат да са единствено плод на планове на огромна координирана група миньони.

Застава главният злодей пред хиляди миньони и казва:

“НИЕ ИМАМЕ СНИМКА!,,,,”

(Миньоните започват да скандират, хвърлят миньони във въздуха от радост. )

“ВСИЧКИ ИМАТ ТАЗИ СНИМКААА, НО САААМО НИЕ ЩЕ ЗАВЛАДЕЕМ СВЕТА С НЕЯ, ЗАЩОТО САМО НИЕ МОЖЕМ!!”

(Още много миньони във въздуха.)

Злодеят снишава глас конспиративно:

“Ще вземем снимката, ще ѝ сложим воден знак В ЦЕНТЪРА НА СНИМКАТА за да няма никаквосъмнение, че е наша!” После ще я качим на страницата на Бенете и ще я качим НЯКОЛКО ПЪТИ в един пост. Никой не е правил така, дори БИБИСИ.”

(При споменаването на бибиси се чуват гневни крясъци и ядене на банани)

“И ВСИЧКИИИ, ВСИЧКИИИ ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ, ЧЕ ТЕ СЕ ДЪРЖАТ ЗА РЪЦЕ!!!!!!!!, ще настъпи хаос, хората ще започнат да се бият по улиците, ние ще се промъкнем, ще изключим атомната централа и ще завладеем света!!!“

Нищо от това не се случва, следва грандиозна излагация за националната ни държавна медия, която издържаме с парите на данъкоплатците, както и за личността произвела снимките. Хората не се бият по улиците, но леко им се повдига като минават по Сан Стефано и са убедени, че това е организирана атака на мафията.

И не че няма мафия в държавата. Има и мафия и корупция и истински злодеи, но наблюденията ми от последната година са, че миньоните ги превъзхождат стократно.

 

#БНТ #елисавета белобрадова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »