Родната полиция ни пази: Симона Радева със скандално ВИДЕО

Родната полиция ни пази: Симона Радева със скандално ВИДЕО
A A+ A++ A
"Аз съм злобно човече! Отдавна събудена и в непрестанен процес по сърбане на попара! Последствия понасям също толкова интензивно!
 
Въпросното “творение” на генетичния и социолултурен кризисен напън е последната инстанция, от която бих приела координация за нравствения си уклон! Независимо от “истината” по настоящия казус от изминалите дни - презрение и погнуса би предизвикала дори среща с такова създание! Преди “истината”! Дори поглед, дори изгубено време в рамките на 11 секунди тик ток изява биха били достатъчни за мен, за да се почувствам духовно омърсена, защото това не е за гледане! Не е за слушане! То е отрова за всичко сетивно! А, колко много са като нея?! Млади, самонадеяни, безпардонни, реваншистки настроени без аргумент! С пластмасови физиономии! Attitude-ът ми е проблем… с или без онази истина! Щеше да бъде проблем и преди 3 дни! Ще бъде проблем! Докато ме има!
 
Това написа в профила си във "Фейсбук“ потребителка на Фейсбук по повод заплахите на полицайката Симона Радева, която е помагала на обвинения за тежката катастрофа пред хотел "Хемус“ в София Георги Семерджиев да се укрие.
 
Приложено е и сандално видео. 
 
Вижте го ТУК

#Симона Радева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »