Депутатката Белобрадова разкри, че съсед я подлага на нечовешки тормоз, но тя трае

Депутатката Белобрадова разкри, че съсед я подлага на нечовешки тормоз, но тя трае
A A+ A++ A

Депутаттката Елисавета Белобрадова, по известна в социалните мрежи под псевдонима Letiashtata Kozzila Erato, публикува прелюбопитен пост на стената си във Фейсбук. В него народната представителка от ДБ осмива оплакванията на колегата си от ДПС Станислав Атанасов и разкрива, че е подложена ежедневно на тормоз от свой съсед.

ЕТО КАКВО НАПИСА БЕЛОБРАДОВА:

Гледам че колегата от ДПС Станислав Атанасов се бил събудил с обидна бележка на вратата, на която пише, че бил "подлога на ДПС" и "Национален предател". Господин Атанасов е много разстроен, написал е "Демокрация? Човешки права?" и пита кога ли ще дойде новата Кристална нощ. Пита, разбира се, във Фейсбук.

Аз имам съсед. Основно занимание на съседа ми е да ми крещи, че съм отрепка с всичка сила през прозореца, да вика полиция в 11 сутринта, за да ни тормози и да оставя обидни бележки, започващи с "банишорски селяндури", макар да не съм от Банишора!

Когато извеждам децата и те си говорят, защото са деца, той им крещи да млъкнат и че това не ми бил парламентът. Заплашва, крещи, обижда и единственото, от което истински го е страх, е да го снимам с телефон.

Та, искам да успокоя господин Атанасов, че няма да дойде Кристалната нощ, защото виждам, че и той, по емоционалния пример на господин Костадин Костадинов, е започнал да прави нацистки препратки.

Въобще, искам да успокоя всички притеснени, уплашени, емоционални мъже в този парламент, които снимат бележки, видеа, слагат хаштагове с треперещи ръце, зоват за спасение и поглъщат наведнъж цялото съдържание на чашата си с мурсалски чай!

Аз съм с вас, уплашени, разстроени мъже! Всичко ще бъде наред! Дръжте се, това е само бележка.

#елисавета белобрадова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"