Джулиана Гани с нов бранд и нов мъж ИГРА С НАГРАДИ

Джулиана Гани с нов бранд и нов мъж ИГРА С НАГРАДИ
A A+ A++ A

Джулиана Гани е една от най-сексапилните и провокативни жени в България. Тя е инфлуенсър, модел и майка. Но днес ще ви я представим в малко по-различна светлина. Съвсем наскоро Джулиана основа свой собствен бранд за хранителни добавки, ориентирани към женското здраве и красотата. Поканихме я при нас, за да ни разкаже как се е вдъхновила за това свое начинание и с какво се различават нейните продукти от останалите подобни на пазара.

Гани сподели с нас още любопитни детайли от майчинството, начина ѝ на живот, премеждията покрай бившия ѝ мъж и новата любов, която я прави щастлива в момента!

Здравей, Джулиана! Разкажи ни за своя нов бранд!

Новият ми бранд се казва Pretty woman. Името съм го измислила аз, така се казва и фирмата ми и логото е една жена с шапка. Визията е по образ на снимка от моя фотосесия. Относно цветовете - клонях към цикламено със златно, но реших, че е твърде крещящо и се спрях на турско синьо.

Това са хранителни добавки, които са изцяло билкови и са насочени изцяло към женската красота и здраве. Имам продукти, насочени към коса и нокти, други са за уриниране и бактериите, които се образуват.

Защо реши да ги създадеш?

Защото непрекъснато се сблъскваме с различни неща. Често пътувам и осъзнах, че понякога си трябва хапче за всичко. Веднъж, когато тренирах в чужбина си разтегнах сухожилие, един от пътите получих цистит. Създадох ги както за себе си, така и за жените, които се сблъскват всекидневно с тези неща.

Разкажи ни малко повече за състава?

Продуктите са изцяло натурални и билкови. Имаме сертификат от БАБХ. Също така се без консерванти. Нямат свойство, което да пристрастява. Работим със завод, който е измислил всяка една отделна съставка и са съчетани така, че да действат правилно за всяко едно направление, към което се стремим.

След колко време можем да очакваме желания ефект?

Тъй като продуктите са билкови, действат на принципа на хомеопатията. Ефектът идва с натрупване на действието на билките, около два месеца. В началото тествах продуктите, раздадох на всичките ми близки, но наистина трябва време да се види ефектът от тях.

Ти имаш прекалено натоварена програма. Как успяваш да съчетаеш всичко?

Много е трудо, защото трябва да си върша работата и с другите фирми. Относно рекламата на бранда се занимавам аз. Отделно се грижа за Давид, който е при мен през уикенда (така се разбрахме с Илиян). Също така съм обвързана, така че и това си е отговорност.

Разкажи ни за партньора си. Как се срещнахте, с какво те впечатли?

Това как се запознахме засега е тайна. Заедно сме почти от половин година. Той е от Велико Търново. Постоянно пътуваме. Важното е, че Давид го харесва. Това беше най-големият ми страх - дали детето ми ще хареса гаджето ми. Но той толкова много му угажда, пее му, купува му подаръци. Давид го нарича "братка" и го приема за приятел. Това за мен беше изключително важно и като цяло гаджето ми да приеме факта, че имам дете.

Ти преживя много труден момент, покрай предишната ти връзка. С какво се различава Теодор от бившия ти мъж?

Не знам как стана, но сегашният ми мъж е много по-различен от бившия ми. Докато Илиян беше омайник, интересува се от социални мрежи и внимание, Теодор няма нищо общо. Той беше готов да си изтрие социалните мрежи и не би искал да ме придружава по интервюта.

Резервиран ли българският мъж към жените с деца, каква жертва е направил Теодор, за да бъде с Джулиана, кое е най-голямото ѝ разочарование покрай отношенията с Илиян и как я е променила цялата история можете да разберете в нашето ново видео! В него ще видите и как да се включите в съвместния ни Giveaway, в който можете да спечeлите продукт от бранда Pretty Woman!

***

 

#Джулиана Гани #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »